doğum sonrası spor

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
98
Doğum kilolarını vermenin spordan daha güzel bi yolu yok,emzirme sebebiyle diyet de yapılamadığı için.
Ben doğumdan önce pilates+yürüyüş yapıyordum.doğumdan bikaç hafta sonra yuruyse hemen başlanır da pilates,mekik çekme gibi göbek ve kalça egzersizlerine kaç ay sonra başlanır acaba?
1 ay sonra doğum yapıcam,12 kg aldım şimdiye kadar.
Bu arada normal ve sezeryan olarak ayrı ayrı soruyorum,çünkü doğumun nasıl olacağı henüz belli değil.

merhaba.şimdiden hayırlı olsun bebişin.bende 1,5 ay önce doğum yaptım.sezeryanla.genel anesteziyle oldu.çok rahattım.3 günde toparladınm kendimi.hamileliğim boyunca 19 kilo aldım :) doğumda 10 kilosu gitti.sonradanda 3 kilo verdim.sen az almışsın kilo.rahat verirsin.yürüyüş egzersiz falan yapmıyorum.sadece ekmeği fazla yememeye dikkat ediyorum.birz göbek kalıyor ama olsun oda geçer umarım zamanla:)

çok sağol canım!gerçekten doğumda 10 kilo bırden gider mi acaba ? 3,5 kilo bebek 3 de suyu olsa en fazla 6-7 kilo gidermiş gibi gelıyo bna gerı kalanı bna kalıcak galıba...ama bu 10 kılo bana moral oldu valla:)
şu an o kadar çok ödem problemım var kı yuzum gözüm şişti...kocaman gorunuyorum,bi an önce incecik olmak istiyorum!!

canım şişlik doğumdan sonra gidiyor.sürekli terliyorsun zaten terle bir atıyosun şişliği.doğumdan önce 2 numara büyümüştü ayağım.doğumdan hemen sonra yine eski numarasına döndü.şuan ise hiç şişlik yok.yüzüm gözüm çok şişmişti benimde.çok moralim bozuluyordu aynaya baktıkca.ama doğumla bir o şişliklerde gidiyo emin ol.13 kilo verdim bir ayda.ama şuan veremiyorum durdu sanki spor yapmayada vakit bulamıyorum.umarım zamanla veririm.hiçbir kıyafetim olmuyor.keşke bende senin gibi az kilo alabilseydim.ama ben abur cubur çok yedim hamileliğimde eminimki senin doğum sonrası hiç kilo derdin olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…