arkadaslar doğum yapalı 23 gün oldu ancak hala lohusa teri dokuyor olabilirmiyim? bi terliyorum sıcak basıyor bi üşüyorum giyiniyorum bu normalmi? ayrıca midemden de sorunlarım war mide gurultuları gaz cıkarma uyurken ağızdan su gelmesi bunlar normalmiki acaba ?ayrıca doğumdan snra ne kadar daha elevit ve ferrum kullanmalıyız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum sonrası sorun ?
- Konu Sahibi asi_mavi_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben hayatımda hiç terlemediğim kadar terlemiştim doğumdan sonra yaklaşık 1, 1 buçuk ay kadar, özelliklede yüzüm, resmen utanıyodum artık, çok zor bi durum ama geçiyo, zamanla normale dönüyosun. bu arada terlerken aniden üşümeye başlıyosan süt sıtmasıda olabilir, benim göğüslerimde iltihap olmuştu bebek sütü iyi boşaltamadığı için, ama ozaman insan kendini hasta gibi hissediyor aniden üşüyor sonra terliyor ve göğüs çok acıyor ayrıca acıyan göğüs kızarıyor biraz. bu arada bende 2 buçuk ay önce doğum yaptım hala elevit ve ferrumu kullanıyorum, doğumdan sonra 6 ay devam demişti dr.
canım öncelikle geçmiş olsun.
2 aya yakın terlemiştim lohusa teri 40 gun sürermiş. sen sık sık üzerini değiş havlu koy sırtını üşütme sütün bozulur bebeğinde etkilenir.
bol bol banyo yap.
sıvı tüket çünkü terle sıvı kaybediyorsun
doğumun sezeryanla olduysa gaz olablir.
eleviti doktorum 3 ay kullan demişti ama ben kullanamadım ama sen mutlaka kullan.
2 aya yakın terlemiştim lohusa teri 40 gun sürermiş. sen sık sık üzerini değiş havlu koy sırtını üşütme sütün bozulur bebeğinde etkilenir.
bol bol banyo yap.
sıvı tüket çünkü terle sıvı kaybediyorsun
doğumun sezeryanla olduysa gaz olablir.
eleviti doktorum 3 ay kullan demişti ama ben kullanamadım ama sen mutlaka kullan.
tşk ederim canlarım cvp yazdığınız için..evet doğumu sezeryanla yaptım..bi sorum daha olucak ferrumu sabah aç karnamı içiyorsunuz ..hamileyken öle içiodum ama??
hiç ferrum kullanmadım...
Terleme ve aniden üşüme bende de oluyor. Hatta bir gece titreme nöbeti tuttu. Üzerime battaniye aldım. Vücudumdan ter akıyor olduğu halde içim üşüyordu. Gece başımdan öyle bir ter akıyorki yastığım sırılsıklam.
Doktorum doğumdan sonra bana elevit ve ferruma devam et dedi. Ferrum'u yemeklerden iki saat sonra alıyorum. Doktorum öyle yapabilirsin demişti.
Doktorum doğumdan sonra bana elevit ve ferruma devam et dedi. Ferrum'u yemeklerden iki saat sonra alıyorum. Doktorum öyle yapabilirsin demişti.
Terleme ve aniden üşüme bende de oluyor. Hatta bir gece titreme nöbeti tuttu. Üzerime battaniye aldım. Vücudumdan ter akıyor olduğu halde içim üşüyordu. Gece başımdan öyle bir ter akıyorki yastığım sırılsıklam.
bana doktorum ferrumu ac karna sabahları al demişti hamileyken .. bilmiyorumkismile
terlemem kırkımız çıkana kadar devam etmişti, ferrum hiç kullanmadım direk serum içine enjekte ile venofer diye bir kan ilacı vermişti eşim.
mide sorunların da belki doğum sonrası hamilelikte yerleri değişen organların eski düzenine döndüğünden yada süt olsun diye karışık şeyler yediğinden olabilir.sadece benim fikrim bu...
mide sorunların da belki doğum sonrası hamilelikte yerleri değişen organların eski düzenine döndüğünden yada süt olsun diye karışık şeyler yediğinden olabilir.sadece benim fikrim bu...
Terleme üşüme sütten olabilir mi,? Ateşin çıkıyor mu? Göğüslerini mutlaka boşaltmaya bak. Sık sık emzir. Ememiyorsa sağ mutlaka. Yani memede düğüm düğüm süt birikmesi de terleme üşüme ve ateş yapar.
Benim bebeğim 5 aylık emzirdiğim için hem de genel olarak bende kansızlık olduğundan halen ferrum kullanıyorum. Elevit ise emzirdiğin sürece kullanacaksın dedi doktorum
Benim bebeğim 5 aylık emzirdiğim için hem de genel olarak bende kansızlık olduğundan halen ferrum kullanıyorum. Elevit ise emzirdiğin sürece kullanacaksın dedi doktorum
Terleme üşüme sütten olabilir mi,? Ateşin çıkıyor mu? Göğüslerini mutlaka boşaltmaya bak. Sık sık emzir. Ememiyorsa sağ mutlaka. Yani memede düğüm düğüm süt birikmesi de terleme üşüme ve ateş yapar.
ferrumu kullanmak için bebişin kaç aylık olması gerek?
ferrumu bebek değil, ben kullanıyorum. Gebeliğimin 20. haftasından beri kullanıyorumferrumu kullanmak için bebişin kaç aylık olması gerek?
Üzerinden çok zaman geçmiş ama şu an aynı şeyleri yaşıyorum, bi terleme bi üşüme, sıtma ve lohusayım 19.gün. midem karnım acayip gurlama var,ağzımda da su birikiyor . Siz nasıl kurtulmuştunuz,vücutta enfeksiyon falan olabilir mi,tedirginim biraz. Kendi kendine geçti mi? Doktora gittiniz mi?arkadaslar doğum yapalı 23 gün oldu ancak hala lohusa teri dokuyor olabilirmiyim? bi terliyorum sıcak basıyor bi üşüyorum giyiniyorum bu normalmi? ayrıca midemden de sorunlarım war mide gurultuları gaz cıkarma uyurken ağızdan su gelmesi bunlar normalmiki acaba ?ayrıca doğumdan snra ne kadar daha elevit ve ferrum kullanmalıyız?