• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Doğum Sonrası Saç Dökülmesi..?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba..6 aylık bir oğlum var doğumdan 2 ay sonra saçlarım dökülmeye başladı ve öyle böyle değil evi hergün süpürmek zorunda kalıyorum çünkü acayıp derece çooooooooook dökülüyor..Doktora gittim kellik yok ilaç vermem dedi..Ama yani nasıl anlatayım yastığa başımı koyayım 1 dk sürmeden kaldırayım 30 40 tel saç topluyorum ne yapacağım emziriyorum eczaneden ilaç da alamıyorum..Kendimi kötü hissediyorum elimi saçıma sürsem hooop dökülüyorlar :14:

benimde 3 aydır dökülüyor.Kızım 6 aylık oldu nutri zinc diye bebek surubunu kullandım dodex iğne oldu hala aynıdoktorlar olur diyor.İlk zamanlarkel kalıcam diye ccok agladım.İşin ilginci kızımda dökülüyor :31: koca karılar anneyle bebegin aynı anda dökülür diyolar :52: Sütümde kesildi zaten emmiyo hala niye dökülür anlayamadım..AMA DODEX İĞNENİN FAYDASI VAR O HAFTA DÖKÜLMEDİ VE PARLADILAR ama iğne eşim yaptıgı halde zor geliyor bana

benimde 3 aydır dökülüyor.Kızım 6 aylık oldu nutri zinc diye bebek surubunu kullandım dodex iğne oldu hala aynıdoktorlar olur diyor.İlk zamanlarkel kalıcam diye ccok agladım.İşin ilginci kızımda dökülüyor :31: koca karılar anneyle bebegin aynı anda dökülür diyolar :52: Sütümde kesildi zaten emmiyo hala niye dökülür anlayamadım..AMA DODEX İĞNENİN FAYDASI VAR O HAFTA DÖKÜLMEDİ VE PARLADILAR ama iğne eşim yaptıgı halde zor geliyor bana

aaa kıyamam meleğe..Bizimkilerde anne bebeği tanımaya başlayınca dökülür bişey olmaz diyorlar ama kötü hissediyorum..Bende alayım bu hafta tatile çıkacağız inş. tatil dönüşü muhakkak deneyeceğim..

ama iğne öncesi saglık ocagına veya devlet hast. bi danış ben gebeykende bi dönem cok döküldü. megerse b viatminlerim düşmüş doktorum vermişti 1 hafta sonra tekrar gidince doktorum bana ya sen kuaföredemi gidiyosun diye kızmıştı (erken dogurma durumum vardıda evden cıkmıyodum)saclarım cok parlak gelmişti adama :37:

kızlar benimde oğlum bir buçuk yaşında doğumdan sonra dökülme sorunum hala devam ediyor şimdi saç mezoterapisini araştırıyorum hem dökülmeyi önlüyor hemde saçı besleyip sağlığına kavuşturuyor en kısa zamanda gidicem bir dermatoloğa bu arada bebeğinde saçı dökülüyorsa demir eksikliğindenmiş canım benimkininde aynı sorunu vardı dr götürdüm kan tahlili falan yapıldı demir eksikliği çıktı dökülme ondan kaynaklanıyormuş kocakarı laflarından uzak durmak en iyisi

kızlar benimde oğlum bir buçuk yaşında doğumdan sonra dökülme sorunum hala devam ediyor şimdi saç mezoterapisini araştırıyorum hem dökülmeyi önlüyor hemde saçı besleyip sağlığına kavuşturuyor en kısa zamanda gidicem bir dermatoloğa bu arada bebeğinde saçı dökülüyorsa demir eksikliğindenmiş canım benimkininde aynı sorunu vardı dr götürdüm kan tahlili falan yapıldı demir eksikliği çıktı dökülme ondan kaynaklanıyormuş kocakarı laflarından uzak durmak en iyisi

Pufff 1,5 yaşına ve hala dökülüyor pufff :37: ben gittim normal dedi olacak doğumdan sonra ilaç gerek yok dedi özele gittim..Çok şükür onun saçlarında sorun yok dökülmüyor elhamdülillah..Saol canım..

benim de kızım 3,5 aylık ve son 20 günde saçlarım o kadar yoğun bi şekilde dökülmeye başladı ki, yanlardan stereo bi şekilde kelleşmeye başladım:D geçen gün dermatoloğa gittim, kızım süt de emmiyo maalesef. mediobiotin diye bi hapa, sebamed anti hair loss şampuana ve dermozinc saç spreyine başladık...inşallah sonuç alırım çok moral bozucu bişey çünkü

benim de kızım 3,5 aylık ve son 20 günde saçlarım o kadar yoğun bi şekilde dökülmeye başladı ki, yanlardan stereo bi şekilde kelleşmeye başladım:D geçen gün dermatoloğa gittim, kızım süt de emmiyo maalesef. mediobiotin diye bi hapa, sebamed anti hair loss şampuana ve dermozinc saç spreyine başladık...inşallah sonuç alırım çok moral bozucu bişey çünkü

doğum sonrası normaldir canım, eğer ürünleri doktor tavsiye ettiyse kullan, görünmediysen bir hekime muhakkak görün, 2-3 aya kalmaz kendiliğinden geçer kendinin ve bebeğinin sağlığı için sülfat paraben formaldehit içeren ürünlerden uzak dur.

Back