- 23 Mayıs 2020
- 967
- 1.687
-
- Konu Sahibi Cilekliekler7
İşte hamilelikte dökülmeyen saçların doğumdan sonra toplu olarak döküldüğünü, 6.aya kadar sürdüğünü okumuştum. Ama benim önler bildiğin açılmaya başlad. daha bebeğim 4 aylık, 6.aya kadar Bi tutam saçım kalacak heraldeBende ayni dertten muzdaribim hamileyken tek tel dokulmeyen saçlarım akın akın terk ediyor kafamı :)
O kadar üzülme kuzum geçicidir o. Bende 4 ay oldu doğum yapalı. 2 haftadır, oluk oluk dökülüyo saçlarım. Doğum sonrası oluyormuş böyle. Saç kendini yeniliyo. Yerine daha güçlüleri gelecek
Ben, yazdığım kürü, pazar günü yaptım. Azalttı vallaha. Sen de ilk fırsatta yap. 3 5 gün arayla tekrarla
1 yumurta, 2 yemek kaşığı mayonezi karıştırıp bi güzel çırpıp tüm saça uyguluyosun. Diplere güzelce yedir. Streç yada poşet geçir kafana, üstüne de bere ya da tülbent gibi bişey sar sıcak kalsın. 1 2 saat bekledikten sonra sadece durula. Diğer gün şampuanla yıka. Hepsi bu kadarhe bide farmasinin keratin saç spreyi çok iyi nemli saça sık. Ipek gibi oluyo.
Teşekkür ederim. Bıttım sabunu kullanarak dökülmeyi baya azalttım. Şuan bebeğim 7 bucuk aylık oldu. 6.aydan itibaren dökülen saçlarım geri gelmeye başladı çok şükür.Az önce biri sormuş. Ona yazdım. Baktım burda'da aynı dert. Faydasını görürsün belki.
Baska ne uyguladınz benimde 8 aylık bebegim ama haladökülme durmadı lavabolar tıkanıyorTeşekkür ederim. Bıttım sabunu kullanarak dökülmeyi baya azalttım. Şuan bebeğim 7 bucuk aylık oldu. 6.aydan itibaren dökülen saçlarım geri gelmeye başladı çok şükür.
D vitamini, b12 vitamini ve tiroid degerlerinize baktırın bunlar da etkiliyorBaska ne uyguladınz benimde 8 aylık bebegim ama haladökülme durmadı lavabolar tıkanıyorçok sukur kücük kücük cıkıyorlr yoksa kesin kel kalırdım
Ne yazıkki diyeceğim ama tüm degerlerim normal birde ben kan ilacı ve vinelac kullanmama ragmen bu sekildeD vitamini, b12 vitamini ve tiroid degerlerinize baktırın bunlar da etkiliyor