• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum sonrasi regl...?

cnm bende ağustos ayında doğum yaptım dr. 1 yıl omayabilirsin emzirdiğin süre zarfında demişti ama ben kasım ayında ilk reglimi oldum

17 ağustostadoğum yaptım henüz bende olmadım bendoğumumda 10 gün oldum 40 felanda olmadım diğer kızımda 8 ay olmamıştım herhalde bun seferde aynı durum olacak :26:

10 ağustosta doğum yaptım,40 gün kanamam sürdü..aradan 2 hafta falan geçti ilk adetimi oldum bu ay da 3.ye oldum ve gayette düzenli fakat hamilelik öncesinden daha fazla oluyo..hormonal sistemle alakalı bir durum..

bebeğimi hala emziriyorum 11 aylık olacak hala regl olmadım sanırım 1 buçuk sene olmayabilirmişiz genetikmiş

ahh ben ne dua ettim uzuuuunca süre regl olmıyım diye
baya uzun sürdü maşallah :) etmesemiydim acaba dua
doğumdan sonra 42 gün kanamam sürdü,42 gün sonra tamamen bitti,aradan 2 gün geçti benimki geldi
halende her ay geliyor :)

29 ağustosta doğum yaptım ve bugün başladı. Bundan iki ay önce az az geldi, oldum yada olmadım diyemedim, bu şekilde iki dönem sürdü ve evet bugün tam olarak başladı. Umarım hala tam olarak inmeyen göbeklere faydası olur bu başlangıçların..

Back