Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doğum sonrası regl ne zaman olunur? reglden sonra kilo verilmesi daha mı kolay?
lütfen doğum sonrası regl tarihinizi yazın 5 ay oldu bir şey yok. üstelik emzirmiyorum, kilo da veremiyorum. düşündüm ki doktorum regl olmam için ilaç versin ve bende belki zayıflarım :126: sizce olur mu?
lütfen doğum sonrası regl tarihinizi yazın 5 ay oldu bir şey yok. üstelik emzirmiyorum, kilo da veremiyorum. düşündüm ki doktorum regl olmam için ilaç versin ve bende belki zayıflarım :126: sizce olur mu?
Edabal adetlerin düzenli emzirdiğin için gelmiyor,çünkü sütü yapanla adeti oluşturan aynı hormonlar.Emzirdiğin halde kilo verememen beslenmende düzensizlik olduğu içindir.Normal zamanda kilo verirken adet olunan zamanlarda vücutta bir kiloya yakın su tutulumu olduğu için böyle bir yanılgı var.Adet olmak istiyorsan bunun için gece emzirmelerini azaltman yeterli ama hiççç tavsiye etmem.İnsanlar ne kadar çok emzirdiğini göstermek için şu kadar ay adet olmadım derler,sende 1-2 kilo için bunu düşünme.Vakit buldukça spor yapmaya çalışırsan incelebilirsin.
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. ama yanlış anlamışsın ben emzirmiyorum. 3hafta oldu emzirmeyi bırakalı. göbeğim hala 4 aylık hamile gibi. işte düşündüm de adet olunca belki yarı yarıya düşer göbeğim :) acaba başkalarınında göbeği adet görünce küçülmüşmüdür??
Gerçekten yanlış okumuşum kusuruma bakma,bence 1-2 hafta daha bekle,eğer gelmezse doktora görünmende fayda var,doğumsal bir tıkanıklık,yapışma söz konusuysa şişkinliğinin oluşması sözkonusu olabilir.
ben düzenli emzirdiğim halde 40 ım bittikten sonra ilk adetimi gördüm. göbeğe gelince karın kaslarını çalıştıran egzersizler yapmanda fayda var.aman dikkat et eğer korunmuyorsan hamile kalabilme ihitimalin var...