dogum sonrasi regl duzeni

brgnrft

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
197
1
46
İzmir
bayanlar merhaba,ben mayis 2011 de dogum yaptim kizim 8 aylik oldu,dogumdan 2 ay sonra yani temmuzda regl oldum ve sonra duzenli devam etti en son kasim 14 te regl oldum yani aralik bos gecti e bugun 10 ocak.. test yaptim negatif.aradada sanki karnimda kipirti hissediyorum ama gecen gun bu topikte bi baslikta ayni seyden bahsediyodu sezeryan sonra karinda kipirti yasayanlar varmis benim gibi.ama reglimin gecikmesi kafami karistiriyo acaba sistit fln mi oldum usuttum mu,buna benzer biseyler yasayanlar var mi...

saglik ocagina gidicem ama uzak birz ve bebekle zor.esimin uygun zamanini beklemem lazim ise gec gtmeli fln.bu konuyla ilgili fikri olan varsa paylsrsa cok sevinirim

aynı durum bende de var... gitttiniz mi doktora, sorun neymiş

ahh canım aynı dertten müzdaribim oglum aralık 1 de tam 5 aylık olmustu ve ben adet olmustum dogumdan sonra ilk kez şimdi nerdeyse 1,5 ay olucak hala adet olmadım evet bende sezeryanla dogum yaptım ve o kıpırtılar hep oluyodu şimdi azaldı sadece midem bulanıyo ama midemi üşüttüm sanırım bakalım bekliyorum bende inşş oluruz en cabuk zamanda

ben doğum yapalı tam 8 ay oldu hala adet olucam ne iş anlamadım,napıcam kızlar ? :18:

Son düzenleme:
ben doğum yapalı tam 8 ay oldu hala adet olucam ne iş anlamadım,napıcam kızlar ? :18:

benim doktorum rahim duvarların incecik cok güzel bi seneye yakın adet olmazsın hiç korkma demişti..ama bu gebe kalmıcagın anlamına gelmez onu söyliyim demişti..hiç korkma bi seneye kadar temiz temiz dolasırız canım

kızlar kızım 5 aylık ve ben hiç adet olmadım doğumdan sonra,sadece kırkbaşı denen şey olmuştu,1 haftadır karnım sanki adet olcakmışım gibi ağrıyor ve yoğun akıntı var,benm gibi olan var mı?

kizlar hala adet madet yok ortada 2 ay oluyo..saglik ocagina yarin gidicem kizimin 9.ay asisi var hem bi baktircam sistit fln mi oldum diye ama korkmuyoda degilim 2. gelmesinde.. allah isteyene versin ama bizim icin daha cok erken.

fikirlerinizi almak istiyorum benimle aynı durumda olan yok mu???

Son düzenleme:
arkadaslar ben de 3 ay 20 gun once dogum yaptım ve kırktan sonra adet görmedım hala..çok tedırgınım korkudan test bile yapamıyorum..normal mi?su karanfıl cayının tarıfını verır mısınız?

ayy kızlar derdiniz ne bea...

bende 3 ay 10 gün olmuş doğum yapalı...

ilk reglimi geçen ay yılbaşı günü gördüm... hayatımda böyle regli hiç olmamıştım...

bacaklarımdan şakır şakır aktı...

normalde 4. gün hiç bişi kalmazdı ve bu kadar şiddetli görmemiştim...

çok kötü bir durum inanın...

gebeliğimin son 2 ayından beri hiç yapmamıştık...

riske girmemek adına spiral taktırdım... 10 gün bekleme süresinden sonra ilk deme ve sonrasında az olarak aşlayan kanama 2 gündür sanki geçen ayki adetim gibi şakır şakır...

bu arada süt veremediğimden erken reglş oldum....

normalde doktorumun dediği düzenli süt veren annelerde genelde ilk 6 ay regli olmama olasılığı çok yüksektir dedi...

doğumdan sonraki reglide benim gibi çok akıntılı geçiren varmı???

benim fıstığım 16 aylık olacak ben lohusalıktan sonra 2 kez hastalandım sadece biri ilaçla o da hormonlarıma baktırmak için prolaktin yani süt üretim hormonum yüksek çıktı dr.da emzirmeyi bırak olursun dedi korunmuyoruz çocuk olsun diye 2. için Allah ın hikmeti olmuyo eylülden beri:)

benim oğlum 3 yaşında sezeryanla doğum yaptım 5 ay sonra adet oldum.ama bazı kadınlar hemen adet oluyo yada 1 sene adet olmuyo bünyeye göre değişiyo bu merak etmeyin bir sorun değil doktorunuza görünün sadece benim kuzenimin eşi 1 yıl olmasına rahmen adet görmedi doktoru bir sorun olmadığını söylüyo.rahim toparlandığı için yada sezeryan kesileri iyileştiği için olabilir bu kıpırtılar kolay değil tam 7 kat kesi yapılıyo.

bende ayni dert den sikayetciyim,2 yil oldu sezeryanla dogum yapali,ilk 6 ay adet olmadim ondan sonra bi adet oluyordum birkac ay araya giriyordu.2,3 ay düzenli geldi simdi yine düzensiz adet oluyorum,subatin 2 sinde olacaktim halen birsey yok,bide ameliyat bölgem ara ara cok agriyor,mecbur olmadikca sezeryan olmayin arkadaslar..

avatariniza bayildim cok sirin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…