• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası regl düzeni

Nuhra2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar. 14 aylık bir oğlum var. Doğum öncesi reglim çok düzenliydi. Doğumdan 2.5 ay sonra adet gördüm ve yaklaşık 1 yıldır 2 defa birkaç günlüğüne reglim gecikti onun dışında pek saşmadı. Fakat bu ay 14 gün gecikti hala regl olmadım. Hamile de değilim test yaptım. Emziren annelerde olabilir diyor birçok kişi ama yine de size danışmak istedim. Normal midir yoksa kontrole gitmeli miyim?

Merhaba hanımlar. 14 aylık bir oğlum var. Doğum öncesi reglim çok düzenliydi. Doğumdan 2.5 ay sonra adet gördüm ve yaklaşık 1 yıldır 2 defa birkaç günlüğüne reglim gecikti onun dışında pek saşmadı. Fakat bu ay 14 gün gecikti hala regl olmadım. Hamile de değilim test yaptım. Emziren annelerde olabilir diyor birçok kişi ama yine de size danışmak istedim. Normal midir yoksa kontrole gitmeli miyim?
Bende de olmuştu ama 14 gün değil de 1 hafta en fazla on gün gecikiyordu biraz daha takip et durumu sonra bir görünürsün doktora

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum bnde 1 senedir düzenli regl görurken son 15 gundur adet görmuyorum test yaptırdım negatif cıkdı doktor emzirme kaynakli olur dedi ama insan korkuyor işte

Back
X