• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi rahimi alinmis olanlar varmi?

calikusu40

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
16
0
6
34
Almanya
Sa kizlar ben yeni uye oldum biraz tecrubeye ihtiyacim var.benim ilk dogumumdan sonra rahimim alindi cok sukur bi kizim vra sapa salam.aama cok zor gunler atlattim allah yardim etti cok sukur.size sorum bu durumda olanlar varmi hic duydunuzmu acaba kizima bir katlrdes getirme sansim varmi?? Benim rahim azim ve yumurtaliklarim duruyo bi trdavisi vardir
belki..simdiden allah razi olsun ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hic cevap yazmadiniz bi bilgisi olan yokmu araizda yada biyerlerde bukonu hakkinda bisey duyan filan

Merhaba
Allh evladını hayırlısıyla sağlıklı yetiştrmeni nasip etsin. Doğmda kanamadan dolayı rahim alındı demişsin, nasl oldu anlatırmısn. Benmde ilk doğumda kanam çok olmuştu tekrar doğumhaneye alıp dikiş atıldı. Dr bebeğin çıkarkn rahmi sıyırarak çıktığını söyledi. Nasıl oluyosa artk bilmiyorm. Neyse, daha sonrada bi problem çıkmadı. Hatta ikinci bebeğide yaptım.

Merhaba canim evet benim cok kanamam oldu her yolu denemisler fakat bir turlu durmamis kurtaj dugum atme v.s durmamis 16 sise kan vermisler olumdrn dondum aslinda cok sukur yasamakdayim:) evet bndr hicbir sorun yok kan hastaligi varmi diye bakdilar yok isde rahimim geri cekilmemis hep gevsek kalmis yani toplanmamis buyuzden mecburen almislar

Bi arkadasin yazdiklarini takip etmisdim hoc rahimim yok dogustan diyodu sonra birden varmis dedi bide balktim evlenmis hamileymis..:))mucize isde hani belki bildiniz doktor isimleri varmi bende kendimi bi muayne ettiriyim belki biseyler yapilabilir

Merhaba canim evet benim cok kanamam oldu her yolu denemisler fakat bir turlu durmamis kurtaj dugum atme v.s durmamis 16 sise kan vermisler olumdrn dondum aslinda cok sukur yasamakdayim:) evet bndr hicbir sorun yok kan hastaligi varmi diye bakdilar yok isde rahimim geri cekilmemis hep gevsek kalmis yani toplanmamis buyuzden mecburen almislar

Hıı anladım. Çok geçmiş olsn. Yinede şükürki ewladınız sağlıklı. Nerde oturuyosunz. Benim 2. Doğumumu yaptığım dr çok iyi. Tavsiye ederim.

Allah rati olsun cok sagol.ben almanyada kalioyorum ama sorun deyil tirkiyenon heryerine giderim gerekirse valla:)

İstanbl bağcılarda bi doktor. Aslında daha önce konu açılsaydı gittiğimde senn durumunuda konuşurdum. Bi fikrin olurdu. Şimdi bilemiyorm senn rahatszlığını tedavi edebilirmi? Ben eltim ona gidiyorz memnunuz yani

Hmm anladim yani evet bende pek bilmiorum ama sagda solda duyuyuOrum rahimsiz kadinlarda artik cocuk sahibi olabilir diye.aslinda bi kontrol olmak isdiyorum son durumum ne veya neyim.var neyim yok ne mumkuk diye . almaya da pek ustune dusmuyolar turkiyr daha gelismin tip.benim rahim agzim varmis azcik adet olabilirsin demisdi doktora sordum tekrar bana ne gerek var diyo.nasil ne gerek var ya bu rahimi alinmis bi kadin icin nekadar onemlo azcikda olsa adet olmak.o yuzden trdr iyi bi doktora gorunmek istiyorum ..

Back