Doğum sonrası meme küçültme

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
323
Kızlar doğum sonrası meme küçültme ameliyati olmak istiyorum ne kadr süre sonra olmaliyim ameliyat oldugumda emzirmeye devam edebilir mıyım bilen yaptıran varsa lütfen bi fikir versin

Kızlar doğum sonrası meme küçültme ameliyati olmak istiyorum ne kadr süre sonra olmaliyim ameliyat oldugumda emzirmeye devam edebilir mıyım bilen yaptıran varsa lütfen bi fikir versin
Ameliyat olduktan sonra en az 2 sene hamile kalmamak gerekiyor.. Bu durumda da bebeğini emzirmeye devam edebileceğini pek sanmıyorum. Ama daha sonra hamile kalırsan bebeğini elbette emzirebilirsin.
Bence bebeğin sütten kesildiği zaman ol ameliyatını daha iyi olur.

teşekkür ederim canım haklısın

ameliyat süreci ve kullanılcak ilaçlar emzirme sürecinizi sonlandırmanıza sebep olabilir.

sütten kestikten 6 ay sonra olabilirsin daha önce yapmıyorlar... zaten ameliyat sonrası hemen emziremezsin o kadar basit bir ameliyat değil

sütten kestikten 6 ay sonra olabilirsin daha önce yapmıyorlar... zaten ameliyat sonrası hemen emziremezsin o kadar basit bir ameliyat değil
Sağol canim şimdilik erteliyorm Zaten emzirme dönemi olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…