H hF_sumeyye Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2016 9 0 28 25 Şubat 2016 Konu Sahibi hF_sumeyye #1 mrb dogum yapalı 8 ay oldu ve dogum sonrasında doktor kontrolune hıc gıtmedım sızce gıtmem gerekıyormu?
mrb dogum yapalı 8 ay oldu ve dogum sonrasında doktor kontrolune hıc gıtmedım sızce gıtmem gerekıyormu?
smile6081 Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin Kayıtlı Üye 10 Kasım 2007 2.209 651 27 Şubat 2016 Konu Sahibi hF_sumeyye #2 hF_sumeyye .!.: mrb dogum yapalı 8 ay oldu ve dogum sonrasında doktor kontrolune hıc gıtmedım sızce gıtmem gerekıyormu? Genişletmek için tıkla... Geç bile kalmışsın..
hF_sumeyye .!.: mrb dogum yapalı 8 ay oldu ve dogum sonrasında doktor kontrolune hıc gıtmedım sızce gıtmem gerekıyormu? Genişletmek için tıkla... Geç bile kalmışsın..
H hF_sumeyye Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2016 9 0 28 27 Şubat 2016 Konu Sahibi hF_sumeyye #3 dgum snrası ılk kontrole gttım ama onun dısında gıtmedım bu aralar gıdeyım olese pek cesaretım yok ama
dgum snrası ılk kontrole gttım ama onun dısında gıtmedım bu aralar gıdeyım olese pek cesaretım yok ama
nefesalnefesver Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2014 5.443 12.931 7 Mart 2016 Konu Sahibi hF_sumeyye #4 hF_sumeyye .!.: dgum snrası ılk kontrole gttım ama onun dısında gıtmedım bu aralar gıdeyım olese pek cesaretım yok ama Genişletmek için tıkla... 8 ay beklediğin kabahat arkadaşım.. git tabi ki.. ve bundan sonra da 6 ayda bir muhakkak gitmelisin..
hF_sumeyye .!.: dgum snrası ılk kontrole gttım ama onun dısında gıtmedım bu aralar gıdeyım olese pek cesaretım yok ama Genişletmek için tıkla... 8 ay beklediğin kabahat arkadaşım.. git tabi ki.. ve bundan sonra da 6 ayda bir muhakkak gitmelisin..
H hF_sumeyye Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2016 9 0 28 9 Mart 2016 Konu Sahibi hF_sumeyye #5 pekı tesekkurler