• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi kiyafet secimi

egolo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
24
4
6
33
Merhaba.Dogum yapali 1 yil oldu.Baslarda nasilsa zayifliycam diye sonradan giymiyecegim seyleri hic almiyayim idare edeyim dedim.Ama 1 yil gecmesine ragmen hamilelikte aldigim 20 kilonun sadece 10 unu verebildim.Bu gidisle de daha fazla veremem gibi gorunuyor Eski kiyafetlerime hâlâ giremiyorum.Butun gardrobumu yeniden dizmem gerekiyor.Nereden basliyacagimi bilmiyorum.Minimalist bi kapsul gardrop olusturayim dedim.Bu konuda onerilerinize ihtiyacim var.

Merhabalar,
Ben de doğumda 20 kilo aldım aşağı yukarı 10 kg gitti 1 hafta sonra. 6. Haftadayız hala aynı kilodayım. Süt için çok yiyip içtim, ondan diye düşünüyorum.

Maalesef eskiye dair hiçbir pantolonum olmuyor aynı şekilde. Bir tane büyük beden almıştım onu giyip duruyorum. Bence kendinizi iyi hissetmek için kapsül gardrop hazırlama fikri çok mantıklı. Ben pandemiden bu yana 4 kere kapsül gardrop yapmak zorunda kaldım. İnsanın canını çok sıkan bir durum ama hayatın içindeyiz sonuçta. Kendinizi iyi hissettirecek birkaç parça ile hayat kaliteniz artacaktır. İyi günler.

Kesinlikle kendini arka plana atma eskiden 38 bedendim simdi 40 42 giyiyorum . Kendime bir sey almayayim az kiyafetle idare ederim dedim ama bu sefer etrafa bakip canın sıkılıyor o yuzden beden degisse bile guzel giyinmeye bak al kendine şık bir seyler giyecek hic bir seyim yoktu psikoloji bozuluyor

Pinterest'te "kapsül gardırop yaz" şeklinde aramalar yapınca ornek fotoğraflar çıkıyor. Dilediğiniz mevsimi yazabilirsiniz.
f9b9c82a865d5d76dc90d18deea58518.jpg

Cok tesekkurler cevaplariniz icin.Evet kendimi iyi hissetmek icin guzel bir gardrop olusturmaya basliycam sanirim

Back