slm merhaba ben doğum yapmadım bekarım ama dün karboksi terapi yapdırdım devam etmeyi düşünüyorum son uçları yazarım sana ayrıca bu yöntemler bedeni küçültüyor kiloda çok etki etmiyor tatlım bilgin olsun ben çünki spor ve rejim yapıyorum
Benim oğlum birkaç gün sonra 15 aylık olacak ama metobolizma doktorum emzirdiğim için asla önermiyor. Hatta solaryum bile yasak. Varsın kilolu olalım bebeklerimizin sağlığı yerinde olsun. Oğlumu riske atacağıma 1000 kilo olurum daha iyi..
peki bölgesel incelme kalıcı oluyor mu? yoksa tedaviden sonra eski haline dönüyor mu? ben sezeryan oldum. yalnız karnım var. kilo kaybı olmadığına göre bu işlemlerden sonra kısa dönemde eskiye dönüş olur mu?
merhaba benim oğlum 11 aylıkken emmeyi bıraktı diyetisyen kontrolünde diyet yapıp aynı zamanda karboksiterapiye gidiyorum 20 seanslık paket aldım şu anda diyete başlıyalı 2 ay oldu karbokside 9 seans bitti 11,200gr verdim ve vücut toplamında 51cm incelme oldu en çok karın ve göbekten gitti karında 17cm göbekten 15cm ben memnunun sonuçtan ama işin uzmanına yaptırmak şart herkese tavsiye ederim
esra ben ankarada yaptırıyorum buradaysan tavsiye ederim kızılayda gittiğim yer isim yazmıyayım özelden msj atamıyorum ama adresi daver tokuz işhanı no:6