- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
yeni doğum yaptım hamile kaldığımda 60 kiloydum doğuma 94 ile girdim şimdi 82 kiloyum rejimde yapamıyorum emziriyorum diye
bebeğin kaç aylık?
çalışıyorsan öğle aralarında yürüyüş yapabilirsin.
Maşallahhhhh. 25-30 kilo fazla değil mi ? Hamileyken ipin ucunu mu kaçırdınız acaba ?
çok fazla kilo aldım farkındayım ama öle yiyerk kilo almadım ödemim çoktu albümüm vardı birazda yapyla alakalı bide ilaç kullanmak zorunda kaldım böbreğimde sorun çıktı şişti dişlerim ağrıdı hele o böbrek ağrısı beni mafetti sonra 100%1 hamilelerde sebebi belli olmayan aşırı bir kaşıntım oldu her yerim su çiçeği gbi oldu kıyafet bile zorgiydim geceleri uyku nedr bilmedim ağlaya ağlaya bi hal oldum doğumda geçti kaşıntılarım şimdi yeniden başladı inş ilerlemez
Maşallahhhhh. 25-30 kilo fazla değil mi ? Hamileyken ipin ucunu mu kaçırdınız acaba ?
Bende aynı dertten muzdaripim =(( 72 kilo hamile kaldımm ve 102 kilo doğurdummm. doğumum sezeryandı, doğumdan sonra tartıldığımda 97 kiloydum,, 40'ım içinde 93'e kadar indim, şimdi 88 kiloyum bebeğim iki aylık oldu. 1 haftadır rejimdeyim çok sıkı değil sebze ve protein ağırlıklı hem kilo kaybediyorum hemde az olan sütüm çoğaldı =) Arzu ederseniz diet listemi paylaşabilirim bende çok işe yarıyor =))[/QU
canım paylaşabilirsen çok sevinirim. ben de kara kara düşünüyorum sütümü azaltmadan nasıl kilo verebilirim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?