doğum sonrası kilolar :(

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar hepinize gunaydın şuan o kadar mutsuz hıssedıyorumkı kendımı (

HAMILE KALMADAN ONCE 65 KILO OLAN BEN BEBEK DOGDUKTAN SONRA 78 KILODA KALDIM 90 İLE DOGUMA GIRDIM OFFFF NASIL GITCEK BU KILOLAR YAAAA CALISTIGIM ICIN SPOR DA YAPAMIYORUM YOL GÖSTERIN BANA

yeni doğum yaptım hamile kaldığımda 60 kiloydum doğuma 94 ile girdim şimdi 82 kiloyum rejimde yapamıyorum emziriyorum diye

bebeğin kaç aylık?
çalışıyorsan öğle aralarında yürüyüş yapabilirsin.

bugün 40'ı doldu bebeğimin.çalışmıyorum ama çalışsaydım mecbur bıfrrakmak zorunda kalıcaktım benden bşka kimseyle durmuyo çünkü.evde spor yapıyorum bakalım sonuç vricekmi

arkadaşlar endişelenmeyinnn..bende bundan bir yıl önce 62 kilo ile hamile kalıp 87 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 80dim.işte şimdi şimdi kilo wermeye başladım.74 kiloyum diyet grubuna katıldım forumdaki diğer arkadaşlarımla birlikte yawaş yawaş zayıflıyorum.siz birde lohusasınız 40 günlük bebiş warken zayıflamakta neyin nesi.telaş yokkk rahat olun geldiği gibi gider bu kilolar kadın dediğinin elinden bu güne kadar ne kurtulabilmiş ki

Maşallahhhhh. 25-30 kilo fazla değil mi ? Hamileyken ipin ucunu mu kaçırdınız acaba ?

çok fazla kilo aldım farkındayım ama öle yiyerk kilo almadım ödemim çoktu albümüm vardı birazda yapyla alakalı bide ilaç kullanmak zorunda kaldım böbreğimde sorun çıktı şişti dişlerim ağrıdı hele o böbrek ağrısı beni mafetti sonra 100%1 hamilelerde sebebi belli olmayan aşırı bir kaşıntım oldu her yerim su çiçeği gbi oldu kıyafet bile zorgiydim geceleri uyku nedr bilmedim ağlaya ağlaya bi hal oldum doğumda geçti kaşıntılarım şimdi yeniden başladı inş ilerlemez

bende doğum öncesi ve sonrası alarji olanlaedanım benim inaılmz kaçıntım kabarcıklarım ve kaşıdıkca partlayıp yara olan bi alrjim vardı 43 gün oldu doğum yapalı yeni yeni geçti.buarada benim 5 kilom var nasıl gider bilmiyorum çok çirkin bi göbeğim var aynaya bile bakamıyorum eşimden utanıyorum diyet bilen var mı

selam güzel anneler
tek derdiniz kilolaarınız olsun inşallah..
bebeklerinize sağlıklı hayırlı analı babalı uzuuuuuuuuuuuunnnnn ömürler dilerim

Maşallahhhhh. 25-30 kilo fazla değil mi ? Hamileyken ipin ucunu mu kaçırdınız acaba ?

ipin ucuyla çok fazla alakası yok canım. kimi sabah akşam yer 10-15 kilo alır. kimi de dikkat etse bile 20-25 kilo alır. bu yapıyla alakalı biraz.. ben de doğumuma 3 hafta kalmasına rağmen 25 kilo aldım.. çok yiyor muyum? hayır. ama vitaminler kan ilaçları ve ödem iyice arttırdı kilomu. bebeğim de iri..

Bende aynı dertten muzdaripim =(( 72 kilo hamile kaldımm ve 102 kilo doğurdummm . doğumum sezeryandı, doğumdan sonra tartıldığımda 97 kiloydum,, 40'ım içinde 93'e kadar indim, şimdi 88 kiloyum bebeğim iki aylık oldu. 1 haftadır rejimdeyim çok sıkı değil sebze ve protein ağırlıklı hem kilo kaybediyorum hemde az olan sütüm çoğaldı =) Arzu ederseniz diet listemi paylaşabilirim bende çok işe yarıyor =))

O zaman başlıyoruzz =))

SABAH
1 dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu kadar b.peynir, 1 domates veya yarım kepekli simit

ARA
1 adet meyve ve 1 adet kepekli grisini

ÖĞLEN
1 kase yağsız çorba, büyük tabak yağsız salata, 1kase yoğurt, 1 tabak yağsız sebze yemeği

İKİNDİ
1 meyve ve 1 kepekli grisini

AKŞAM
1 kase light yoğurt, büyük tabak yağsız salata ve Aşağıdakilerden birini seçiceksin;
-5 köfte, -1 biftek, -Balık, -Hindi, -Yağsız Ton b. veya 2 yumurtalık menemen

GECE
3 meyve
* Muz , *kavun,karpuz *üzüm yasak

Diet boyunca yağ, un, şeker yasak,,
Diet içecekeler bitki çayları salatalık tüm yeşil otlar serbest.Şekersiz olmak şartıyla; kahve ve çay serbest gene.
2 şişe soda, 3 litre su'da mecburi
Buarada gün içerisinde 1 paket etiform ve bir kase yoğurt hakkında mevcut =)))
Haftada 1,5/2 kg. veriliyor canımm..

Benim dogum yapalı 6 gun oldu. Ben Valla uyuugunnda bile uyandırmak istiyorum cok şanslı bir gruptanim sanırım. 76 ile hamile kaldım. Cok korkuyordum. Ama 79,5 ile doguma girdim. Sezeryan oldum. Bugün 75,3 geldim tartıda:)
Bence de hamilelikte kilo alma durumu yemeye alakalı degil tamamen şans ısı. Ben de şükürler olsun ödem de olmadı, hic yememden kısmama rağmen kilo da almadım. Ama inanın alsaydım da sakınmazdim kilo alırım diye. Hatta bi hamile kaldigimi öğrenir öğrenmez diyetisyene yönlendirdi beni. Asla dedim kac kilo alırsam alayım hic bi sey yapmiycam dedim:)))
Bir de gecen gun bir gazetede yazı okudum. Hamilelikte ve emzirme döneminde diyet ebenin psikolojisini bozuyormuş . Bence takılmayın kilolarıniza en az 6 ay geçsin sonra spor diyet yaparsınız .
Ben su anda kilo verdim ana cok yiyorum alabilirim de umurumda degil bebeğim emsin güzelce veririm kilolarımı :)

kızlar bende bu konu da şanslıym sanırım bazı bünyeler ilk doğumda kiloyu çabuk atıyo üzerinden bende öyleyim inşallah 2. Doğum da çok kilo kalmaz kilolu olmak istemiyorum eşim de hiç istemiyo zaten ben 62 kilo ile hamile kaldım 85 kilo ile doğuma girdim yani 23 kilo aldım doğum sonrası tartıldm direk 10 kilo gitmişti 75 kiloydm bebeğim 3770 doğdu suan tam 2 buçuk aylık ve ben 65 kiloym eski kiloma dönmeme 3 kilo kaldi ama böylede memnunum fakat 2. Doğumdan sonra illa kilo kalıyo diyolar bakalım :) :)

arkadaşlar hiç üzülmeyin zamanla o klolar gidecek ben 60 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyla doğuma girdim sezeryan oldu o yüzden spora vs başlayamadım doğumdan 2 ay sonra işe başladım şu an oğlum 16 aylık ve 65 kiloyum. sadece 5 kilo kaldı ve inanın spor diyet vs hiç bi şey yapmadım. o kadar iradem yok malesef. hiç sıkıntı yapmayın bol su şçin sütünüz azalmasın moral çok önemli.

60 kiloyla hamile kaldım 77 ile doğuma girdim,eve geldim tartıldım 72 kiloydum şimdi kızım 2 buçuk aylık 68 kiloyum,çok da takmıyorum herşey yiyorum sütüm olsun diye sonuçta emzirmek daha önemli,kilolar gider elbet
ek gıdaya geçince biraz daha dikkat ederim yememe içmeme ama şu anda önceliğim emzirme olduğu için yemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…