Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sezeryanla doğum yaptım 5 ay önce.Dogumdan on gün sonra karnım dümdüz olmuştu.Doktorum korse kesinlikle kullanmicaksin demişti kullanmadım.Gebeligim boyunca 5 kg aldım.Emzirirken aşırı zayıfladım.Suan emzirmiorum ve gebelik öncesi kilomun da altına düştüm bebe peşinde kosmaktan
Sezeryanla doğum yaptım 5 ay önce.Dogumdan on gün sonra karnım dümdüz olmuştu.Doktorum korse kesinlikle kullanmicaksin demişti kullanmadım.Gebeligim boyunca 5 kg aldım.Emzirirken aşırı zayıfladım.Suan emzirmiorum ve gebelik öncesi kilomun da altına düştüm bebe peşinde kosmaktan
Bende 3.5 qy once 3.dogumumu yaptim ilkinde son ayimda bile filinta gibiydim dogurdum hopp ne g.t ne gobek vardi
2.de kenime sok olmustum ben hayati boyunca suruplarla kilo almaya calisan ben tombiktim yani ben iyle saniyormusum 63dun dogum sonrasi 5 ayda eski kiloma dondum 1 sene sonunda afeti devrandim
3.de 80le doguma gittim hala 73um dogum sonrasi 69dum gobegim 5 aylik gibi kaldi bende verecegime aldim inanamiyorum ve depresyon sebebim olmak uzere
Normalde 170boyundq 55 kilo 36 beden manken gibi kadindim suan aynaya bakasim yok hic bir kiyafetim olmuyor napicam bulemiyorum