Olabilir veya şekere düşkünlük varsa yemezsen bile inüsilin direnci vs bişeyler oluyormuş, normalde çok şeker ve ekmek tüketip bir anda kesersen belli bir süre kilo vermek çok zor oluyormuş
Ben de emzirdiğim sürece veremem. Basenlerim hiç gitmez. Emzirme bitince bende Bi iştahsızlık başlar sonra hoop yine 54 kilo olmuşum bence regl le değilde emzirmeyle alakalı en azından bende
Ben ilk doğumda 61ile doğuma gittim 40imdan 10 gün snra adet olmuştum bide emzirdigim için ilk 6 ayda 48 kiloya düştüm bil su içerek ama diyet hiç yapmadım malum bebektende geceleri yiyemiyordum. Snra ikinciye 67kilo ile doğum yaptım zaten 59kilo hamile kalmıştım şuan 61.500 62 arası gidiyorum emzirmeyide biraktiracagim 2 yaşına geldi 5 kilo vermem lazım bir türlü veremiyorum
Kizlar ben de yillarca cok fazla kilo alip verdim, ancak dogumdan sonra kilo vermem o kadar zorlasti ki inanamazsiniz. Nisan'dan beri o kadar ugrasmama ragmen sadece 4 kilo verebildim... psikolojik olarak tukenmis vaziyetteyim. Nolur yardim edin