Hamileliğim süresinde olan oburluğum yüzünden 30 kg yakın kilo aldım,birde hamile kalmadan önce bir düşüğüm olmuşdu ve düşük sonrası kendimi yemeğe verdim ve o kiloları veremeden hamile kaldım,,, yani fazladan olan kilom 30 kilonun da üstünde :))))
doğuma gittiğimde 97 kiloydum,,, ilk 3 haftada 14 kg kendiliğinde gitti,,,, ama sonrasında o kiloları vermek çok zorlaştı birde kendimi sıkmak istemedim,,, 4 buçuk ay oldu ve artık kilo vermeye hazırım,,,bence psikolojik olarakda kendini hazır hissetmek çok önemli kilo vermeden önce çünkü bu diyeti yarı yolda bırakmaya hiç niyetim yok,,,,
emzirdiğim için çok sıkı bir diyet programı uygulayamam zaten ayda 2 kilodan fazla vermek sütün kalitesini düşürüyor,,,
Bu yolculuğum bir sene sürecek olan bir yolculuk,,,ideal olan 56 kg ma ineceğim,,, bunu yavaş yavaş yapacağım,,,, çok sert kurallar falan da olmayacak, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu kilolardan kurtulacağım,,,
bir yıl sürecek olan bu kilo verme deneyimine gelin sizde katılın,,,,
ilk hafta sadece bütün çikolata, şeker tatlı, hamur işi gib aburcubırları hayatımdan çıkardım, ikinci hafta akşam yemeklerinde ekmek miktarını azaltmaya çalışdım ama biraz daha zamana ihtiyacım var,,hedefim akşam yemeklerinde bir dilim ekmek, çok az bulgur pilavı veya tam tahıllı makarna bunlardan birini yemek,,
22/05 ---------------81,5 bu dönemde tek yaptığım şey hayatımdan bütün kek- kurabiye- börek-tatlı, çikolata ve asitli içecekleri çıkartmak oldu,,,
29/05---------------80.9 bu hafta abur cuburlara ilaveten akşam yemeklerine çeki düzen vermeye çalışdım bir nebze de olsa başarılı oldum,,,,
05/06---------------80,5 bu hafta akşam yemeklerine çeki düzen vermeye çalışdım çok başarılı olamadım ama ilerleme var,,,
12/06----------------79,8 bu hafta inişli çıkışlı bir hafta oldu ama bir ilerleme de olmadı,, moral bozmak yok olucak bunlar,,, haftaya yakalarım,,,yaparım,,
19/06----------------79.8
TOPLAM-----------1.7 kg