- 12 Mayıs 2015
- 32
- 5
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun,, benimki de çıkartıyor sanırsam,,, heryer salya,,, kıyamam bunlara,,,günaydinlarr :) ben ayda tartilacam bakalim kac kilo gidecek.. hic uyumadik bugun kiz dis cikariyo sanirim ..ben aciksamda bastiriyorum kendimi fazla yememeye ozen gosteriyorum insallah faydali olur
selamlar,,
bugün kahvaltıda ,,
az müsli ve yarım dilim ekmek le peynir yedim,,
öğlen,,
yumurtayı sütle pişirip, bir dilim ekmekle yedim,,
akşam üstü dışarıda domates çorbası içtim,,
bir dilim ekmekle,,
akşam,,
2 tabak taze fasulye,
1 dilim ekmek
1 tabak tam buğday makarna,,
ara öğün olarakda,,
müsli yedim,,,
sağol tatlım,,umarım fit günlerimize geri döneriz,,,Yumurtayi sutle pisirmek nasil oluyor acaba merak ettim.
bu arada ben de emziriyorum 10 aylik bir oglum var. Seni takip ediyorum. 85.4 ile basladim pazartesi gunu. Insallah hedefine ulasirsin canim
umarım,, yarın yeni bir ay başlıyor,, haziranın birinci haftası gibi umarım görürüm 7 li rakamları,,,Kac jilo cikacaksin ben de merak ediyroum canim.
insallah 7 li rakamlari görürsün
haa sonradan gordum mesaji yavas yavas verecez insallah hem biz avantajliyiz emzirdigimiz icin 500 kalori yakiyoruzmerabalar.. tartildin mi canim
evet insan yediklerinden günde 500 kalori azaltarak ayda 2 kg verebiliyor,,, avantajlıyız ama sütüm azalıcak diye de tedirginim bazen,,, gerçi ben abur cuburu kestim birde ekmeği biraz kestim,,,haa sonradan gordum mesaji yavas yavas verecez insallah hem biz avantajliyiz emzirdigimiz icin 500 kalori yakiyoruz