Doğum sonrası karın kası ayrılması yaşayan var mı?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Merhaba arkadaşlar 2 yıl evvel doğum yaptım. Ama göbeğim 8 aylık gebe gibi kaldı naparsam yapıyım geçmedi. Ben de bunu kilo sanmaya başladım.. Dün bir videoda biri bu karın kası ayrılmasını anlatınca araştırdım testi var yaptım o testi ve bende de Var. Şimdi belkide yok ben bilemiyorum hangi doktora gitmem gerektiğini bilmiyorum.. Bunun kademeleri var teste göre benimki son kademe ve ameliyat şart karın kaslarını dikecekler eğer varsa ama kontrol için hangi bölüme gitmem lazım? Bu karın kası ayrılmasının adı diastasis recti diye geçiyor. Kadın Doğum dahiliye plastik ceraah hangisine gitmeliyim ki

Geçen günlerde tlc doktor b diye bi program var orda gördüm bende bu durumu plastik cerrahi ameliyat etti kadını dümdüz oldu karnı aklıma geldi şimdi konunuzu görünce sizde bir plastik cerraha muayene olun isterseniz

Nasıl bir testi varmış merak ettim.

Merhabalar.. Bende de ayni durum mevcut 3 bucuk ay once dogum yaptim. Arastirirken sorunuza denk geldim. Siz ne yaptiniz hangi bolume gittiniz suan duzeldi mi. Bende cok uzuluyorum gobegim cok kotu duruyor. Bariz ayrik oldugu belli karsidan bakilinca gobek deligimin her iki tarafida. Bende merak ediyorum geciyormu tamamen diye

Geçmiş olsun ben endokrine gittiğimde bakıldı yok dendi.. Göbek duruyor

kas ayrılması mı bilmiyorum ama göbeği inmeyeni duymuştum. Estetik tek çare galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…