- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 41
-
- Konu Sahibi iklimim123
Merhaba arkadaslar benim problemim dogumdan sonra 40 gun kanamam oldu ertesi gun adet kani gibi yani adet olmusum aile hekimim oyle dedi adet oldum 5 gun surdu yikandim temizlendim.4 gun sonra parcali koyu kan geldi ama az sizce neden doktora gidicem ama haftaya.simdi yerim ben kendimi arkadaslar yardim edermisiniz lutfen!
Maalesef :)Off ya yokmu peki bi caresi
Sezaryen yaptimCaremi bence sewinmelisin icindeki pis kan cikiyor dogum normalmiydi yoksa sezeryan miydi?
Valla cok sanslisin bence keske bendede fazla kanama olsaydi karim cok.kalmazdiiiSezaryen yaptim
Fazla kanama olunca karin kalmiyormu?ilk defa duyuyorum.benim karnim var ama cok degil.Valla cok sanslisin bence keske bendede fazla kanama olsaydi karim cok.kalmazdiii
Ya dus almaktan abdest tazelemekten bi hal oldum.sabah kan geliyor oglen bakiyorum bisey yok dus alip namaz kiliyorum hop bidaha gelmis40 gün dolduktan sonra ibadet yapılabilir çünkü artık kaza sayılıyor ve kanamanın uzaması normal arkadaşlar evham yapmayın hatta sevinin dokuz ay hiç kanama olmuyor uzun sürmesi çok normal