doğum sonrası kanama

nisan84

Allahtan bize armağan :))
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
1.399
1
358
40
Bursa
arkadaşlar doğum yapalı 1 ay oldu
doğum yaptığımda kanamam fazla olmamıştı bir hafta içinde bitti bir daha gelmedi 23 günlük olana kadar 23. gün geldi ama çok şiddetli resmen idrarımı yapıyomuşum gibi ama durduramıyorum her yerim battı tabi çok korktum öyle kanamam hiç olmamıştı sonra dr umu aradım içeride biriken kan gelmiştir dedi şimdide bi gün geliyo az bişey bigün gelmiyor normalmi böyle olması 40 ım çıkana kadar böylemi olucak acaba
ya gelirse ya gelirse diye pet koymaktan fenalık geldi
böyle bişey yaşayan oldumu acaba merak ediyorum da

benimde 35. güne kadar herşey normaldi. doktor zaten içerde 3cmlik parça kalmış kendi düşer demişti. şimdi o düşüyor galiba ama bende kan kalmadı. 5 gündür aşırı kanamam var. normal mi bilmiyorum. böyle bir durumu olup doktora giden var mı ve ne dedi?

Benim 38. günümde olmuştu aşırı kanamam, 15 dk.da bir ped değiştiriyordum. Gülerken, öksürürken, hapşırırken kan boşalıyordu. Doktora gittim ilaç verdi, ilaçları kullanırken kanamam kesildi. Birkaç gün sonra tekrar başladı, normal adet kanaması gibiydi. 5 gün normal miktarda kanama oldu, sonra da adetim düzene girdi. İsterseniz doktora bir gidin, normal olup olmadığını ve ne yapmanız gerektiğini söyler.

bende 23. güne kadar normal kanama oldu. sonra leke şeklinde oldu. 1 haftadır falanda bir şey yoktu. derken 2 gün önce yani 36. günde adet kanaması gibi birşey başladı. doktorumu aradım. normal olduğunu söyledi. komşumuz olan hemşire de kırk sonu diye bir şey var odur dedi. hala devam ediyor umarım uzun sürmez.

Normal bir durum. Glohusa döneminin içinde hatta hemen ardından adet bile görüyor olabilirsiniz.. Benim 40 gün lohusam oldu 1 ay sonra adet olurum diye birşey yok bebeğinizi sağlıcakla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…