Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım sezeryan doğummu oldun yoksa normalmi?? ben sezeryan olduğum için nedeyse hiç kanamam olmadı bir kaç gün leke geldi kişiden kişyede deişio.. normal doğumda uzun sürebilir çünkü içini temzileyemiolar doktorlar wücudun kendi kendini yenlicek biraz sabret hem ne kadar güzel içinde hiç pislik kalmıcak şişliğin iner iyi yanndan bak derim .. bu durumdan sıkılmış olmanıda çook iyi anlıyorum ayrıca ama elinde olan bişey deil ki...
ya arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim ve sezeryanla doğum yapıcam aklıma takılan sezeryandan çıkınca hemen başlıyor mu kanama o halde nasıl oluyor altınızda sonda ayağa kalkıp ped koyma gibi bir durumda olmaz?
cnm bebeğin hayrlı uğurlu olsun lohusalıkta kasılna tipi ağrılr fln norml diye biliyorum ben. rahmin eski halne dönene kadrda içinde birtakım agrı sızı tarzında hisler olablir korkma ama bu agrılr çook şidetliolduğunda doktornua görün derim zatn lohusalıktan hemn sonra bi kontrole gitmen gerekio rahmine bakrlr ultrasonla ne durumda diye onu ihmal etme cnm idrar yolu enfeksiyonuda kapmamaya çalış normal doğumdn sonra çook müsait oluo wücut dikkat et bebeğinle sana sağlıklı günler... ha bu arada bebeklerimizn isimlernide paylaşlım olurmu ? bazı anne adaylarınada fikir olur :)