• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kanama

pelinoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
52
0
86
Adana
kızlar bugün 41 oldu doğum yapalı ama hala kanamam var ne zaman bitcek ya ufff...sizinkiler ne kadar sürdü..

mrb canım sezeryan doğummu oldun yoksa normalmi?? ben sezeryan olduğum için nedeyse hiç kanamam olmadı bir kaç gün leke geldi kişiden kişyede deişio.. normal doğumda uzun sürebilir çünkü içini temzileyemiolar doktorlar wücudun kendi kendini yenlicek biraz sabret hem ne kadar güzel içinde hiç pislik kalmıcak şişliğin iner iyi yanndan bak derim .. bu durumdan sıkılmış olmanıda çook iyi anlıyorum ayrıca ama elinde olan bişey deil ki...

mrb canım sezeryan doğummu oldun yoksa normalmi?? ben sezeryan olduğum için nedeyse hiç kanamam olmadı bir kaç gün leke geldi kişiden kişyede deişio.. normal doğumda uzun sürebilir çünkü içini temzileyemiolar doktorlar wücudun kendi kendini yenlicek biraz sabret hem ne kadar güzel içinde hiç pislik kalmıcak şişliğin iner iyi yanndan bak derim .. bu durumdan sıkılmış olmanıda çook iyi anlıyorum ayrıca ama elinde olan bişey deil ki...

sezeryanla oldum canım ewet çok sıkıldım bu durumdan yaa...

belkide doğum sonrası kanaman hemn düzene girecektir ondan uzun süyüyodur canım. benim doğum sonrası hala kanamam olmadı bebeğim 4 aylık oldu zannediorum emzirmekten kaynaklnıo. ama bu her kadında değişio aslnda hasta olmak isterdim bu senn için çook iyi bi durum wücudun çok çabuk tazelenir. az sabret hayatın düzene gircektir. sen lohusalıktanda bunaldın sanrım bebek yorgunluk falan derken bu da geriyodur seni üstüne düşme en iyisi.. bebişindesağlıkla sıhhatle büyüt inşallah :))

ya arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim ve sezeryanla doğum yapıcam aklıma takılan sezeryandan çıkınca hemen başlıyor mu kanama o halde nasıl oluyor altınızda sonda ayağa kalkıp ped koyma gibi bir durumda olmaz?

cnm sezeryandan sonra hemen pat diye yürüyemiyosun ki zaten.hem ameliyattan sonra altında bişe olmuo bacaklrınn uyuşması geçince hemişreler gelip önce seni bi temzlyolar amelytta dezenfekte için bişeler sürülüyor bacaklarına fln onlar temzlenio snde pijama takımlarını gyerken ped koyuosun.zatn sonda warken ped koymak mümkn değil hem ameliyattan çıkınca kanaman olmuo canm içini temizliyolr sezerynda bnm nerdeyse hiç kanamam olmadı sadece ilk gün sonda çıkınca hasta bezi koymuştum btne o oldu ewe gelncede lekelnmelerm oldu. genlede sezeryanda olmuomuş arkadşlrmda öyle söyledi . ynede kişden kişye değişebilir.ama hemen ayağa kalkamıosun zaten yannda biri olur mutlaka sana yardım için sen onları düşünme tatlım herşeyi akışına bırak bunlrı düşünrsen doğuma kadar kafan bulanır.bide doğum hikayelr i fln dinleme herkesnki ayrı oluyor dilerim sennki en rahat en kolay olanı olur allah bebeğinizi sağsağlim kucagnza almayı nasip etsn inşallah.

canım bende normal doğurdum neredeyse 50 gün sürdü kanamam..doktorum bi hormon ilacıyla kesti kanamayı en nihayetinde...bence doktoruna bi görün..

ya arkadaşlar bende 33 haftalık hamileyim ve sezeryanla doğum yapıcam aklıma takılan sezeryandan çıkınca hemen başlıyor mu kanama o halde nasıl oluyor altınızda sonda ayağa kalkıp ped koyma gibi bir durumda olmaz?

canım hasta bezi koyuyolar zaten altına sen hala uuyuşmuş vaziyette oluyosun zaten.uyuşma geçince çıkaryolar.yürümen gerekecek gazının çıkması için.yürütecekler seni.ben annemle ayrı şehirlerdeym ve oda rahim ameliyatı geçirdiği için doğumda yanımda olamadı.kayınvaldemler vardı.saolsun eşim bana çok yardımcı oldu bezi değiştirirken eğilemiyosun çünkü.çok takma kafaya rahat bi şekilde gir doğuma. allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

bende yeni doğum yaptım kızlar 5 gün oldu. normal doğum yaptım. bende de kanama var doğal olarak ama bazende adet sancısı gibi ağrım oluyor kasıklarımda ve belimde sizde de oldu mu? normal mi sancı olması? :18:

cnm bebeğin hayrlı uğurlu olsun lohusalıkta kasılna tipi ağrılr fln norml diye biliyorum ben. rahmin eski halne dönene kadrda içinde birtakım agrı sızı tarzında hisler olablir korkma ama bu agrılr çook şidetliolduğunda doktornua görün derim zatn lohusalıktan hemn sonra bi kontrole gitmen gerekio rahmine bakrlr ultrasonla ne durumda diye onu ihmal etme cnm idrar yolu enfeksiyonuda kapmamaya çalış normal doğumdn sonra çook müsait oluo wücut dikkat et bebeğinle sana sağlıklı günler... ha bu arada bebeklerimizn isimlernide paylaşlım olurmu ? bazı anne adaylarınada fikir olur :)

cnm bebeğin hayrlı uğurlu olsun lohusalıkta kasılna tipi ağrılr fln norml diye biliyorum ben. rahmin eski halne dönene kadrda içinde birtakım agrı sızı tarzında hisler olablir korkma ama bu agrılr çook şidetliolduğunda doktornua görün derim zatn lohusalıktan hemn sonra bi kontrole gitmen gerekio rahmine bakrlr ultrasonla ne durumda diye onu ihmal etme cnm idrar yolu enfeksiyonuda kapmamaya çalış normal doğumdn sonra çook müsait oluo wücut dikkat et bebeğinle sana sağlıklı günler... ha bu arada bebeklerimizn isimlernide paylaşlım olurmu ? bazı anne adaylarınada fikir olur :)

çok teşekkür ederim :109: söylediklerini mutlaka dikkate alıcam.
bu arada oğlumun adı DAĞHAN :emir_bebek:

Back