canaım bende 30-32 gün kadar kanamam oldu ama ondan sonrada tam kesildi diyemem .40 güne kadarda ara ara çok azda olsa geldi.ama benim kızımda yarın 3 ayını dolduruyo ve ben ondan sonra hiç adet olmdım .bende bunuçok merak ediyorum hiç olan varmı böyle ya ,ve ben hiç adetle ilgili sorun yaşamadım geçmişimde ,korkuyorum bişey çıkacak diye
2 ay oldu.ara ara geliyor hala.normal mi değil mi bilemiyorum ama endişelenmeye başladım.yoğun değil. akıntı olarak.((
Bende aynı durumu yaşıyorum 40. Günümde kanamam azaldı şuan 46.günüm tekrar yoğunlaştı. Sezaryen doğum yaptım hemoroid problemim de var onun için proctolog fitil ve krem kullanıyorum bol sıvı tüketiyorum sizde deneyebilirsiniz rahatlatıyordoktorun cevap verdi mi canim? Benim de anlamadim kanamam 40 gune yaklasinca beyazladi azaldi hatta beyaz akintilat geldi. 4-5 gun sonrasinda koyu kirmizi kan geliyor. Bir haftadir var hala da devam ediyor. Bir yandan hemoroit gecmedi bir o kaniyor bir burnum yara oldu bir bu. Şaştım kansizliktan artik sersem gibi geziyorum orta da
Kizlar merhaba bende dogum yapali 2.5 ay oldu lohusa kanamam bittikten sonra adet oldum suan akintimda hafif kan oluyor bazen nedenini biliyor musunuz endiselenmelimiyim yoksa normal miBende aynı durumu yaşıyorum 40. Günümde kanamam azaldı şuan 46.günüm tekrar yoğunlaştı. Sezaryen doğum yaptım hemoroid problemim de var onun için proctolog fitil ve krem kullanıyorum bol sıvı tüketiyorum sizde deneyebilirsiniz rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?