Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum sonrası kanama kaç gün sürdü?
- Konu Sahibi zammbak
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- doğum sonrası kanama doğum sonu kanama gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canaım bende 30-32 gün kadar kanamam oldu ama ondan sonrada tam kesildi diyemem .40 güne kadarda ara ara çok azda olsa geldi.ama benim kızımda yarın 3 ayını dolduruyo ve ben ondan sonra hiç adet olmdım .bende bunuçok merak ediyorum hiç olan varmı böyle ya ,ve ben hiç adetle ilgili sorun yaşamadım geçmişimde ,korkuyorum bişey çıkacak diye
- 2 Kasım 2011
- 3.406
- 131
- 163
canaım bende 30-32 gün kadar kanamam oldu ama ondan sonrada tam kesildi diyemem .40 güne kadarda ara ara çok azda olsa geldi.ama benim kızımda yarın 3 ayını dolduruyo ve ben ondan sonra hiç adet olmdım .bende bunuçok merak ediyorum hiç olan varmı böyle ya ,ve ben hiç adetle ilgili sorun yaşamadım geçmişimde ,korkuyorum bişey çıkacak diye
Doğumdan sonra ilk adet kanaması ne zaman olur? - UZMANTV
cnm bu video yardımcı olabilir sana
- 8 Mart 2011
- 118
- 1
- 46
ben önce sana normal doğum mu? diye sormak isterim.
ben sipinal doğum yaptım. yani sezeryan. rahmin toparlanması sırasında adet sancısı gibi ağrı ve sızılar oldu elbet. benim 15 gün sürdü. 2 çocuğumda da.
2.sinde kanamam bittikten 3 gün kadar sonra az kalsın dikişleri açıyormuşum. doktora gittim dikişler açıldı diye ama allaha şükür damar açılmıştır heralde dikişte problem yok dedi doktor yine de 10 gün kadar daha sızdı. hani adet bitimi az bi kanama olur ya öyle bişey devam etti.
emzirme sırasında adeti gelenler olurmuş diye duydum. ilkinde 7 aylıktı kızım ikincisinde de 4.5 aylık adetim geldiğinde ama herkeste bir olmuyor. 1 1.5 yıl görmeyenler de olurmuş.
ben sipinal doğum yaptım. yani sezeryan. rahmin toparlanması sırasında adet sancısı gibi ağrı ve sızılar oldu elbet. benim 15 gün sürdü. 2 çocuğumda da.
2.sinde kanamam bittikten 3 gün kadar sonra az kalsın dikişleri açıyormuşum. doktora gittim dikişler açıldı diye ama allaha şükür damar açılmıştır heralde dikişte problem yok dedi doktor yine de 10 gün kadar daha sızdı. hani adet bitimi az bi kanama olur ya öyle bişey devam etti.
emzirme sırasında adeti gelenler olurmuş diye duydum. ilkinde 7 aylıktı kızım ikincisinde de 4.5 aylık adetim geldiğinde ama herkeste bir olmuyor. 1 1.5 yıl görmeyenler de olurmuş.
arkadaşlar bnde doğum yapalı 38 gün oldu , sezeryan oldum çok yoğun kanamam olmadı şimdide 1 hafta önce falan kesildi, doktorum sezeryanda çok kanama olmadığını aralıklı olmasınında normal olduğunu söyledi. sonrasında olacağımız adette kişiden kişiye değişirmiş , kimisi hemen olur kimisi 7-8 ay sonra bile olabilir endilşelenme ,yalnız adet olsanda olmasanda 2 ay sonra yumurtlama başlar o yüzden dikkatli ol dedi
2 ay oldu.ara ara geliyor hala.normal mi değil mi bilemiyorum ama endişelenmeye başladım.yoğun değil. akıntı olarak.((
benim 42 gün sürdü. bittikten 2 gün sonra adet oldum :)
Merhaba ben eylül 22 de doğum yaptım 40 ım çıkana kadar kanama oldu kesildi geldi kesildi geldi 10 günde öyle devam etti .şu an bebeğim 4 aylik ben 1 buçuk aydır hağla kanamam var baya hemde birde afdrsnz et parçaları düşüyo normalmi aceba ya doktoruma sordum bakalim ne crvap vericek bekliyorum
- 11 Şubat 2022
- 12
- 6
- 16
- 31
doktorun cevap verdi mi canim? Benim de anlamadim kanamam 40 gune yaklasinca beyazladi azaldi hatta beyaz akintilat geldi. 4-5 gun sonrasinda koyu kirmizi kan geliyor. Bir haftadir var hala da devam ediyor. Bir yandan hemoroit gecmedi bir o kaniyor bir burnum yara oldu bir bu. Şaştım kansizliktan artik sersem gibi geziyorum orta da
- 13 Eylül 2020
- 1
- 0
- 6
Bende aynı durumu yaşıyorum 40. Günümde kanamam azaldı şuan 46.günüm tekrar yoğunlaştı. Sezaryen doğum yaptım hemoroid problemim de var onun için proctolog fitil ve krem kullanıyorum bol sıvı tüketiyorum sizde deneyebilirsiniz rahatlatıyordoktorun cevap verdi mi canim? Benim de anlamadim kanamam 40 gune yaklasinca beyazladi azaldi hatta beyaz akintilat geldi. 4-5 gun sonrasinda koyu kirmizi kan geliyor. Bir haftadir var hala da devam ediyor. Bir yandan hemoroit gecmedi bir o kaniyor bir burnum yara oldu bir bu. Şaştım kansizliktan artik sersem gibi geziyorum orta da
- 2 Şubat 2019
- 317
- 148
- 53
Kizlar merhaba bende dogum yapali 2.5 ay oldu lohusa kanamam bittikten sonra adet oldum suan akintimda hafif kan oluyor bazen nedenini biliyor musunuz endiselenmelimiyim yoksa normal miBende aynı durumu yaşıyorum 40. Günümde kanamam azaldı şuan 46.günüm tekrar yoğunlaştı. Sezaryen doğum yaptım hemoroid problemim de var onun için proctolog fitil ve krem kullanıyorum bol sıvı tüketiyorum sizde deneyebilirsiniz rahatlatıyor