• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası kalça ödemi,bel ağrısı

maviagac

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
261
69
48
32
Herkese merhaba.Benim gibi olan veya böyle bir durum yaşamış olanlarda bilgi almak için yazıyorum.Yaklasik 3 ay önce spinal anestezi ardından uyusmadigim için genel anestezi ile doğum yaptım.Dogumdan iki ay sonra skuat ,zumba içeren bir egzersize başladım.(Keşke acele etmeseydim).Neyse egzersiz yaparken bir bel ağrısı hissettim.Daha sonra bu ağrı dehsett derecede arttı tutuldum bildiginiz.Emzirdigim için hiç birşey kullanmadım.Sonrasinda bu ağrı kalçama vurdu arkadaşlar.Ama nasıl bir ağrı asla yuruyemiyorum.Oturamiyorum.Bobreklerime kadar vuruyor.Hafif sıradan bir ağrı değil bebegimi dahi kucağıma alamıyorum. Bütün yaşam kalitemi bitirdi.Kizimi haftalarca yikayamadim düşünün 😞Bu ağrıyı bir aydır çekiyorum.Baktim geçmiyor ortopediye gittim ve bir film çekti filmde sol kalcamda hafif ödem çıktı.Emzirdigim için hiçbirsey vermeden yolladı.Sonrasinda dahiliyeye gittim tam kan sayımı periferik yayma ve iltihaplı eklem romatizması testi baktırdım(romotoid artrit için).Agrilarim o kadar şiddetli ki ne olduğunu öğrenmek için her kapıyı çaldım.Velhasili hamd olsun oda temiz çıktı.O temiz çıkınca kadın doğuma gittim yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu çıktı ki hamileliğinde de vardı ilaç kullanmamistim.Pazarteside romotoloji için gün aldım.Kalca ağrım çok şiddetli arkadaşlar.Calmadigim kapı kalmadi.Boyle bir durum başına gelen veya bilen varsa aydınlatırsa yardımcı olursa çok sevinirim.Cok çaresiz bir durumdayım.

Back