İlk doğum sonrası hayatımda ciddi anlamda hiçbir değişiklik olmadı, bakım, sosyallik eşle diyalog. Ama gel gelelim ki 2.çocuk sonrası ciddi anlamda tepetaklak oldum. Anksiyete başladı, çocuklardan ve evin bakımından kendime sıra hiç gelmedi, hiç zamanım olmadı. Eşimle fındık kabuğunu doldurmayacak şeylerden kavga etmeye başladık, tahammül sıfırdı vs bildiğiniz her şey tersine dönmüştü ve benim lohusa kafam abartmıyorum 1 sene sonra geçti halbuki ilk doğumda lohusalık kafası yaşayanlara abartıyorlar gözüyle bakıyordum ki hiçte öyle değilmiş, acı bi şekilde uzun süre tecrübeledim :) Ama çocuk büyüdü ve ben yine eski halime döndüm. Belirtmeden geçemicem 2. bebeğim istenmeyen bir gebelikti korunurken kaldım hamile ilk oğlum 9.aylıkken. İstemeyerek geçirdim 9 ayımı bunun büyük bir önemi var yaşadıklarımda. Tek mirası bu yassdıklarımın esimle hala tartısmamız oda artık yavaş yavaş azalıyor ve ben bu sene sonu yeniden planlıyorum çocuk, isteyerek olduktan sonra değişen çokta bir şey olmuyor. Hakkını helal et uzun yazdım biraz
Hayat çok farklılasıyor ama iyi bir şekilde