Doğum sonrası ilk regl

GMZ_FTH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
17
0
36
İstanbul
kızlarrrr ben 53 gün önce doğum yaptım, 4 gün önce tekrar kanama oldu sanırım adet görüyorum bu normal mi erken değil mi adet için ?? İkinci çocugu düşünmüyorum spiral taktırmak istiyorum yardımcı olun aranızda kullanan var mı

Yeni spiraller çok iyi hiçbir rahatsızlık vermiyor,ara ara leke tarzı adet görüyorsun.Benimkinin markası yanılmıyorsam Minora mıydı Minera mıydı doktorun söyler gebelikten korunma oranı hayli yüksek adetinin yoğun olduğu bi gün 3. veya 4. günü yerleştiriliyor.korkulacak hiçbir şey yok için rahat olsun 5-7 sene geçerli.Taktırdıktan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hormonlu spiral oluyor 3 ay sonra kontrole gidiyorsun gebe kalma riski % 1,5 kadar küçük bi ihtimal.Fiyatı inan hatırlamıyorum..doktorun bilgi verir sonuçta uzun süre geçerli yüksek olsa da..

hormonal olunca kilo alımı yada verimi oluyo mu ben öyle bişey duydum..ya tereddüt ediyorum ama spiralden başka bişey de yapmak istemiyorum en güvenilir yöntem sonuçta

en rahat yöntem bu..kilo alımı evet bi doktorun sitesine baktım yan etkileri arasında ama bende belirli bir etki olmadı.Akşam yatarken önüne geleni yersen abur cubur atıştırırsan tabi ki şişmanlarsın biraz dikkat etmek lazım.kesinlikle öyle anlatıldığı gibi psikolojik etkileri yok huysuzluk tahammülsüzlük gibi.Kadınlar zaten az bi şey huysuzdur en avantajlı yöntem olduğu için bunların çok önemi yok.İlk takıldığı dönem kasıklarda minnacık bir ağrı hissettim o da geçti.sadece farkediyorsun belirgin bi şey değil,çok aralıklı leke tarzı adetin olacak.Hepsi bu!:80:

büyüklerimizin deyişiyle 40 başı olmuşsun sanırım birçok kadının başına gelir.yani bazı kadınlar birkaç ay bazıları emzirirken adet olmazlar yani yumurtlaması olmadığı için hamilede kalmazlar.dikkat et sen normal adet olacaksın sütün korumuyo her an hamile kalabilirsin

Yani ayda iki kere adet mi görmüş olcamoff kacdın olmak ne zor yahu... Bu leke tarzı dediğin kaç gün sürüyo..Senin spiralin çeşidi nedir? İlgilendiğin için teşekkürler bu arada..Ama kararım kesin sanırım diğer yöntemleri beceremem ben öyle hapmış neymiş unuturum ikinci çocukta istemiyorum.. kurtuluş yok taktırcaz bu gidişle

Kabus gibi olur tekrar hamile kalmak..40 başını yeni duydum benn..İyi bişey mi barii:44:

yani kimisi emzirirken adet olmazda "çocuğum olmaz sütüm koruyor" derya mesela benim bünyemde doğumdan sonra 5 ay adet olmuyorum 5. ayda adet oluyorum yani 4.ayda yumurtluyorum demek oluyor.senin bünyende doğumda yapsan normal yumurtlamaya devam etmiş adet döngün normal işliyor yani dikkat et. :79: yinede korunun ve bir dahaki ay adeti bekle

Son düzenleme:
hayır iki kere adet görmeyeceksin.bende belirli bir düzen yok.Bazen 2 ay hiç gelmiyor bazense üstüste 2 hafta olabiliyor.O kadar az ki önemi yok.Arada kontrole git.Benimki yanlış hatırlamıyorsam minera'ydı.:80:

Ben taktıralı 3. Günüm ve bildiğin adet sancıları çekiyorum ve oldukça güçlü bacak bel kasık bu ağrı kaç gün sürer ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…