Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni spiraller çok iyi hiçbir rahatsızlık vermiyor,ara ara leke tarzı adet görüyorsun.Benimkinin markası yanılmıyorsam Minora mıydı Minera mıydı doktorun söyler gebelikten korunma oranı hayli yüksek adetinin yoğun olduğu bi gün 3. veya 4. günü yerleştiriliyor.korkulacak hiçbir şey yok için rahat olsun 5-7 sene geçerli.Taktırdıktan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hormonlu spiral oluyor 3 ay sonra kontrole gidiyorsun gebe kalma riski % 1,5 kadar küçük bi ihtimal.Fiyatı inan hatırlamıyorum..doktorun bilgi verir sonuçta uzun süre geçerli yüksek olsa da..
kızlarrrr ben 53 gün önce doğum yaptım, 4 gün önce tekrar kanama oldu sanırım adet görüyorumbu normal mi erken değil mi adet için ?? İkinci çocugu düşünmüyorum spiral taktırmak istiyorum yardımcı olun aranızda kullanan var mı
![]()
en rahat yöntem bu..kilo alımı evet bi doktorun sitesine baktım yan etkileri arasında ama bende belirli bir etki olmadı.Akşam yatarken önüne geleni yersen abur cubur atıştırırsan tabi ki şişmanlarsın biraz dikkat etmek lazım.kesinlikle öyle anlatıldığı gibi psikolojik etkileri yok huysuzluk tahammülsüzlük gibi.Kadınlar zaten az bi şey huysuzduren avantajlı yöntem olduğu için bunların çok önemi yok.İlk takıldığı dönem kasıklarda minnacık bir ağrı hissettim o da geçti.sadece farkediyorsun belirgin bi şey değil,çok aralıklı leke tarzı adetin olacak.Hepsi bu!:80:
büyüklerimizin deyişiyle 40 başı olmuşsun sanırım birçok kadının başına gelir.yani bazı kadınlar birkaç ay bazıları emzirirken adet olmazlar yani yumurtlaması olmadığı için hamilede kalmazlar.dikkat et sen normal adet olacaksın sütün korumuyo her an hamile kalabilirsin
Ben taktıralı 3. Günüm ve bildiğin adet sancıları çekiyorum ve oldukça güçlü bacak bel kasıken rahat yöntem bu..kilo alımı evet bi doktorun sitesine baktım yan etkileri arasında ama bende belirli bir etki olmadı.Akşam yatarken önüne geleni yersen abur cubur atıştırırsan tabi ki şişmanlarsın biraz dikkat etmek lazım.kesinlikle öyle anlatıldığı gibi psikolojik etkileri yok huysuzluk tahammülsüzlük gibi.Kadınlar zaten az bi şey huysuzduren avantajlı yöntem olduğu için bunların çok önemi yok.İlk takıldığı dönem kasıklarda minnacık bir ağrı hissettim o da geçti.sadece farkediyorsun belirgin bi şey değil,çok aralıklı leke tarzı adetin olacak.Hepsi bu!:80: