doğum sonrası ilk adetinizi ne zaman gördünüz

algor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
738
2
96
Kırşehir
2,5 aylık kızım var..bu sabah sanırım adet oldum...erken değil mi yahu..?bilmiyorumkismile

2,5 aylık kızım var..bu sabah sanırım adet oldum...erken değil mi yahu..?bilmiyorumkismile
slm benimde 8 aylık kızım var bende 3,ayın sonunda adet görmüştüm herekese göre değişiyo bu demekki seninde sütün o kadar koruyormuş.öle derler sütün koruduğu sürece adet görmezmişsin ama korumadığı zaman adetin gelirmiş.çok normal yani

anladım canım...bir de şöyle bir şey söylüyorlar...erken adet oluca süt yetmezmiş diye...var mı böyle bişey..?:bbo:

benim kızımda 8 aylık yeni adet gördüm... araştırmama göre süt azalınca adet görülürmüş... varmı böylr birşey acaba... gerçi benim sütüm azaldı gibi arttırmak için deli gibi uğraşıyorum..

benimde bebiş 3 ayını yeni bitirdi bende dün regli oldum valla olabilir aslında süt azalınca cünkü benim bir arkadasımın oglu 1 .5 yasına kadar emdi cok düskündü memeye o söylemişti süt hormonu cok salgılandıgı zaman regl olamazsın diye onun bebiş emmeyi bıraktı regli oldu

5 ay sonrasında ...bir çok insan süt korur dedi ama asla inanmak içimden gelmedi herkese de tek tavsiyem bu süt asla korumaz....dikkat ediniz lütfen...

ben lohusalıktan sonraki ay adet gördüm.evet sütüm yetmiyordu.demekki eskilerin lafı doğru arkadaşlar

ben kızım 6.5 aylıkken adet gördüm şuan kızım 10 aylık hala düzensiz adetlerim sütümde var kızımı tam olarak ek gıdalara geçirmedi doktor hala emiyor .

ben kızım 6.ayına girerken adet oldum.ama evet sütüm azalmaya başlamıştı.tesadüf olabilir ama bended oldu..şimdi 2 aylık kızım var adet görmedim daha.çok iyi sütüm var.bakalım bundad adet olunca yazarım..

canım bende doğumdan 2,5 ay sonra adet gördüm
amam benim sütümün maşallahı vardı
kızımı dolu dolu 8 ay anne sütüyle besledim 6 aydan sonra geçmedik yani
ek gıdalara 8.ayda başladı ve şuan 22,5 aylık hala emiyo
herkese göre değişiyo bu görüş demekki

ben de hemen adet görnlerdenim.kızım 3 aylık hatta şu 10 günüm kanamasız geçti diyebilirim.lohusalığım 52 gün sürdü, 4-5 gün snra adet kanamam, 4-5 gün sonra az az kanamam geldi.sütüm de yetiyor bebeğime.azalma yok yani.maşallah diyeyim.

evet ikraa ya katılıyorum değişiyor bence de

ben 42 gün lohusalık kanaması gördüm biter bitmez üstüne bide adet oldum 1 haftada o sürdü.kızım 4 aylık 4 kere gördüm desem yeridir. bünyeye göre değişiyor heralde.keşke benimde öyle birkaç ay süren adet görmeme dönemim olsaydı hiç fena olmazdı:)

bende bu konuyu kafama takmıştım selam kızlar 13.5 aylık kızım var hala regl olmadım artık neden die sormaya başladım okuduklarıma göre sütün sayesinde umarım öyle olsun emziriyorum doktora sordum emziriyosan 1 seneye kadar normaldir demişti umarım normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…