Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar .lohusalikta 40 gün kanama olduktan 1 hafta sonra ilk adetim başladı.6.gunde kahverengi akıntıya dönünce bitiyor sandim ama tekrar kanama başladı.sizin de böyle adetiniz uzadimi ilk baslarda
Canım benimde 40 günden sonra 1 hafta sonra normal adet olmuştum. 7 gün sürmüştü oda. Sonra 9 ay olmamıştım. Ne zaman işe başladım emzirme azaldı adetleri başladı. Ama her vücut aynı olmaz.
Bende de oldu adet uzaması.4 gün olan adetim 6 7 güne çıktı.4.gunden sonra leke şeklinde gelio.Bi kaç defa doğum doktoruma kontrole gittim.Hicbi sorun yok,herşey yolunda dedi.
Merhaba arkadaşlar .lohusalikta 40 gün kanama olduktan 1 hafta sonra ilk adetim başladı.6.gunde kahverengi akıntıya dönünce bitiyor sandim ama tekrar kanama başladı.sizin de böyle adetiniz uzadimi ilk baslarda