F fkryeclhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2021 7 0 1 36 19 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fkryeclhc #1 25 eylülde doğum yaptım ve 1 kasım gibi doğum sonrası kanamam bitti. Bugün tekrar kanama oldu bu normal mi yoksa doktora mı gitmem gerekiyor ?
25 eylülde doğum yaptım ve 1 kasım gibi doğum sonrası kanamam bitti. Bugün tekrar kanama oldu bu normal mi yoksa doktora mı gitmem gerekiyor ?
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.018 78 38 19 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fkryeclhc #2 fkryeclhc .!.: 25 eylülde doğum yaptım ve 1 kasım gibi doğum sonrası kanamam bitti. Bugün tekrar kanama oldu bu normal mi yoksa doktora mı gitmem gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Normal canım çünkü lohusasın halen
fkryeclhc .!.: 25 eylülde doğum yaptım ve 1 kasım gibi doğum sonrası kanamam bitti. Bugün tekrar kanama oldu bu normal mi yoksa doktora mı gitmem gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Normal canım çünkü lohusasın halen
F fkryeclhc Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2021 7 0 1 36 19 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fkryeclhc #3 tubaask .!.: Normal canım çünkü lohusasın halen Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yeni anne olunca tedirgin oluyorum ☺
tubaask .!.: Normal canım çünkü lohusasın halen Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yeni anne olunca tedirgin oluyorum ☺
PambukPrensess Guru Pro Üye 21 Ocak 2013 3.774 2.912 373 19 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fkryeclhc #4 fkryeclhc .!.: 25 eylülde doğum yaptım ve 1 kasım gibi doğum sonrası kanamam bitti. Bugün tekrar kanama oldu bu normal mi yoksa doktora mı gitmem gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Henüz lohusasınız çok normal süreçler
fkryeclhc .!.: 25 eylülde doğum yaptım ve 1 kasım gibi doğum sonrası kanamam bitti. Bugün tekrar kanama oldu bu normal mi yoksa doktora mı gitmem gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Henüz lohusasınız çok normal süreçler