• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası ilk adet

06glry06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
35
49
88
39
Merhaba ,
Doğum sonrası 40 ıma kadar ara ara kanamam oldu ancak 40 ım çıktıktan 2 gün sonra adet sancılarım olmaya başladı ve yeniden kanamalarım oldu şu an 12.gün ve hala gelmeye devam ediyor ve kim bilir daha ne kadar devam edecek.kanamalarım fazla değil az şekilde ama karın ağrım ,bacak ağrılarım mevcut .uzun sürdü bu kanamalar normal mi acaba ?benim gibi olan var mı ?

Aynısını şuan bende de var 42.günümde kanamam tekrar başladı doktorumu aradım adet oluyosundur dedi 5.günümdeyim ama kanamam da Bi azalma yok sizin durumunuz nasıl şuan

Benim hala devam ediyor kanamam.31 ocakta doğum yaptım.bugün 40 ım sonrası kanamanın 22.günü.
Doktora kontrole gittim.rahim ve ultrason ile muayene edildi ama çok şükür birşey çıkmadı.doktor ilaç verdi ama emzirdiğim için kullanmakta istemedim ama hala kanamanın devam ediyor olması sinirimi bozdu.çok az şekilde geliyor kanama .benim kanamalar adet değil bu kadarda uzun sürmez sanırım

Canım biraz, geç oldu ama bende gittim doktora muayene etti temiz Bi sorun yok muhtemelen adetsindir emzirdiğin için böyle oluyordur dedi. Banada ilaç verdi ama ben kullandım ilacı birkaç tane. Zaten ilk alımda etkisini gösterdi

Back