Doğum sonrası ilk adet kanaması

ssshameonme

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
12
1
16
İstanbul
Merhaba, bebeğim 2,5 aylık oldu ve emzirmeme rağmen ilk adet kanamam dün başladı. Ancak miktarı çok fazla. 1-2 saatte bir ped değiştiriyorum acaba bir sorun mu var endişelendim açıkçası :( Bir de regl ile sütün bir alakası var mı? Regl olmaya yakın sütümün miktarı azaldı.. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Ben de çok erken regl oldum ve sonra sütüm azalmaya başladı.Yanlış hatırlamıyosam 4 aylık falandı regl oldum ama çok fazla değildi normaldi.Doktorumu arayıp sordum genelde 6.aydan önce pek olmaz ama bazen olabiliyo demişti.

cnm dr.una git için rahatlasın.ben kızım 13. aylık olduğunda olmuştum.normaldi.sütü etkilediğini duymamıştım olabilir ama sıvı olarak düşünürsek.erken regli olanlar kiloları daha çabuk atıyor ama

acaba rahim toparlanma sürecindemi hala? :/ hiç bu kadar yoğun olmamıştı.. bide dediğinde haklısın ben 9 kilo almıştım 8 kilo kendiliğinden uçtu gitti şuan bi kilom var belkide hormonlardan dolayı oldu buna seviniyorum ama :)

kızlar benim de kızım 1.5 aylıkken oldu ama miktarı çok az ben de sütü etkilediğini merak ediyorum

Ben de emzirmeme ragmen kızım 2 aylıkken adet olöuştum ve çok kanamam vardı.doktor normal demişti

Benim oglum su an 1,5 aylik ve ben de regl oldum sutumu de hic etkilemedi sakin o psikolojiye girmeyin biraz azalmasi normal sonucta her kadin regl oncesi hormonal olarak cosuyo bu da gergin olmamiza neden oluyor,bol bol dus alin rahatlayin sutunuz normale doner,ayrica miktarinin az ya da cok olmasi da gayet normal sonucta dogum gibi rahim e bagli bi operasyon gecirdik bu da regl kanamasini etkiler benim de su an cok fazla ve simsiyah kanamam var ve hic endiselenmiyorum rahat olun kizlar hic bi sorunumuz yok evham yapip da sutunuze sitres yuklemeyin :)

kızlar geç döndüm kusura bakmayın dr.umla konuştum ve olabilir dedi methergin isimli ilacı kullandım sabah akşam ertesi gün normale döndü :)

arkadaşlar lütfen cevap yazın. doğum sonu 43. günümde adet olmaya başladım ve beya adet görüyorum. yani çok erken değil mi. bugün beşinci günü hala normal oluyor. doktor normaldir adet kanaman başlayabilir dedi ama benim içim hiç rahat değil ne yapacağım bilgisi olan var mı. bide rahmin ters dönmüş dedi nasıl oluyor ve ne yapmam lazım . yardımcı olursanız çok sevinirim

Mrb ben 2 bck ay önce doğum yaptm ve 17 eylulde adet oldum 1 hafta oldu biteli ve bugn tekrar adet oldm sizde bu normalmidir doğumdan sonra

Mrb ben 2 bck ay önce doğum yaptm ve 17 eylulde adet oldum 1 hafta oldu biteli ve bugn tekrar adet oldm sizde bu normalmidir doğumdan sonra
Burcu bende bebegim 47 gunlukken ilk adetimi oldum 1hafta surdu bayada fazla oldu 2gun once adet kanamasi gibi kanamam oldu ama cok az geldi 1gun bile devam etmeden bitti aradan 18gun gecti ama yinede normal mi bilemedim

normal doğum yaptım 1 aya kadar kanamam sürdü 40 ımız çıktıktan 2 gün sonra da adet oldum ve o kadar yoğun ve büyük pıhtılar atıyorumkiii resmen içim temizleniyor 3. günüm hala bi azalma yok maşallah çeşme misali =)))

Back
X