• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası ilk adet hakkında herşey..

merve8288

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
16
0
86
Kızlar doğumdan sonra ilk adetin ne kadar sonra olması normaldir. Erken yada geç görülen adeti nasıl yorumlayabiliriz. Yani şu zamanda olan adet bundan bundan kaynaklanır ve bu sonuç çıkar diyebilecek bilgisi olan varmı?

ben 2,5 ay önce doğum yaptım. 24kasımda ilk adetimi gördüm. çok erken gibi geldi banada ama bi sorunum yok şimdilik.

Son düzenleme:
Ben 22 eylülde doğum yaptım 26 kasım da ilk adetimi gördüm. Anneannem annem ve teyzelerim 7–8 aydan sonra görmüşler. Genetik olduğunu duymuştum. Ben 2 ay sonra görünce çok şaşırdım. Hormonlar normale dönüp vücut gebeliğe hazır duruma gelince adetini görmeye başlarsın dedi bi arkadaşım. Yani ne olursa olsun bana çok erken geldi.

canım arkadaşının dediği doğru ancak sende normal zamanda adet olmussun eskilerle şimdikier değişti ona çok takılma

emzıren annellerde ılk 6 ay sut keser derler buyuklrım belkı de doğrudur. bende 2 ay oldu doğum yapalı ama lohusalığım da adetıp bı bıttı bı başladı. lohusalıktan sonr hala adet olmadım bakalım bu ay olacak mıyım ?

emzıren annellerde ılk 6 ay sut keser derler buyuklrım belkı de doğrudur. bende 2 ay oldu doğum yapalı ama lohusalığım da adetıp bı bıttı bı başladı. lohusalıktan sonr hala adet olmadım bakalım bu ay olacak mıyım ?
Canım süt keser olayını biraz açarmısın anlayamadım?

6.ayimda adet gordum ek besin vermeyip bebegimi devamli yapisik bir haldr emzirdigim icin heralde diye dusunuyorum.yada genetiktir bilmiyorum

Kızlar doğumdan sonra ilk adetin ne kadar sonra olması normaldir. Erken yada geç görülen adeti nasıl yorumlayabiliriz. Yani şu zamanda olan adet bundan bundan kaynaklanır ve bu sonuç çıkar diyebilecek bilgisi olan varmı?

çok fazla telaş yapmayın derim ben kızım 1 yaşına girdi öle oldum..2 kez doktora gittim doğumdan sonra normal mi diye doktorum normal dedi kontrol etti.. kızımı 1 yaşına kadar ağırlıklı emzirdim ondan öle olduğunu düşünüyorum ve 1 yaşını 9 gün geçti oldum sonrası da gayet düzenli..

Adet olduktan sonra gebe kalma ihtimali çok yüksekmiş. Yani henüz adet görülmemişse bireyler istesede gebelik oluşmazmış. Ne kadar doğru bilemiyorum. O zaman kırkı çıkmadan gebe kalma durumu nasıl açıklanabilir?

Back