• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası içerde plesanta parçası kalması

Serendipity-

Lâ Tahzen İnnAllâhe Meanâ
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
1.505
2.119
53
Arkadaşlar rahim içi temizlendi parça alındı doktor büyük ihtimalle plesanta kalıntısı dedi. Kanamam 4.gün hala var arada lekelenme gibi arada kırmızımsı. Sonuçta bu işlemde bir nevi kürtaj, kanama olması normal midir???

Doğum 104 gün önce yazıyor. 104 gündür mü kanama var anlayamadım ben aslında

Doğum 104 gün önce yazıyor. 104 gündür mü kanama var anlayamadım ben aslında
Hayır doğum sonrası 40 gün normal ara ara oldu kanamam. Sonra kesildi son 1 buçuk aydır yine vardı. Önce ilaç verdiler rahim kendisi atar mı acaba diye. Sonra kanamam çoğalınca farklı doktora gittim. O da bunu almamız lazım dedi ve parçayı alıp biyopsiye yolladı.

Hayır doğum sonrası 40 gün normal ara ara oldu kanamam. Sonra kesildi son 1 buçuk aydır yine vardı. Önce ilaç verdiler rahim kendisi atar mı acaba diye. Sonra kanamam çoğalınca farklı doktora gittim. O da bunu almamız lazım dedi ve parçayı alıp biyopsiye yolladı.
Geçmiş olsun. Bilgim yok bu konuda ama up olsun

Bende de parça kalmıştı direk alındı kürtajla. Kürtaj öncesi kanamam çoktu hatta kürtajda da aniden kan boşaldı zor durdurdular.ama sonrasında kanamam aynı gün içinde epey azaldı. Tabiki lekelenme şeklinde devam etti. Ama benim kürtajım doğumumdan bir hafta sonra yapıldı. Uzun süre devam ederse kanaman mutlaka doktorunla tekrar görüş. Rahim içi iyi temizlenmezse devam ediyor kanama

Bende de parça kalmıştı direk alındı kürtajla. Kürtaj öncesi kanamam çoktu hatta kürtajda da aniden kan boşaldı zor durdurdular.ama sonrasında kanamam aynı gün içinde epey azaldı. Tabiki lekelenme şeklinde devam etti. Ama benim kürtajım doğumumdan bir hafta sonra yapıldı. Uzun süre devam ederse kanaman mutlaka doktorunla tekrar görüş. Rahim içi iyi temizlenmezse devam ediyor kanama
Geçmiş olsun 🙏 benim kanamam hala var bugün 10.gün.fakat plesanta değilmiş tanı olarak basit atipisiz endometrial hiperplazi konuldu. Rahim kalınlığı yüzünden kanıyormuşum 🙁 biyopsi sonucu o şekilde çıktı. Sanırım kanama devam edecek 😟 çok yoruldum... 6 ay tarlusal içeceğim 7. ay tekrar biyopsi olacak.

Back