Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun.benim ilk normal dogumum sonrasi olusmustu,4,5 sene zaman zaman kendisini hissettirse de doktira gidecegim boyutta rahatsiz etmiyordu.ikinci hamileligimde kabizlik yasamasam da hemoroid yine ortaya cikti.10 gun once normal dogum yaptim.dogum sonrasi drum daflon adli bir ilac yazdi.15 gun sabah aksam kullanacakmisim.cok iyi geldi,hissetmiyorum artik.dr.a gitmeni tavsiye ederim
Ameliyata gerek kalmaz ins.benim ilac hap seklinde sabah aksam 1er tane iciliyor.
kızlar ben de muzdaribim bu illetten çok şey araştırdım.bir ilaç varmış NCARE isimli sitesindeki yorumları mutlaka okuyun bebiş 4 aylık olsun alacam ben kesin.tak etti artık canıma.adamın birinin 7 tane basur memesi varmış 6 sını geçirmiş bu ilaç.3 kutu kullanmış neden hemen geçirmedi diyor.daha ne olsun 6 meme gitmiş.inşallah işe yarar.ben çörek otu yağı sürüyorum iyi geliyor valla.bir de procto gvyenol fitil çok iyi.