- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
-
- Konu Sahibi uykusuzgibi
Annen sana seve seve bakiyodur torun sevinci yasatyin ona sen kendine boyle dert edersen bebisin etkilenir guzel seyler dusun koca 9 ay geride kaldi dogum zorlugunuda atlattin sagsalim e simdi 2 aya kalmaz hic biseyin kalmaz cok kisa zaman var de ve olumlu dusun
ne bileyim zorlanıyor kadın. dün bir tencere yemeği devirmiş çok zoruma gitti yardım edemedim
Cnm bnm oncelikle gecmis olsun kizinada hayirisiyla buyutmek nasip etsin rabbim bende sezeryan ile yaptim mejburi oldum cok sukur 2 gunde duzeldim ilk gun ikinci gun kaburgan batiyo gibi oluyo ama minoset yazmisti drm bana bide bas agrisi var tabi onunda caresi turk kahvesi basuruna gelinceeee yapabilirmisin bilmem bi iki tana patlicani kozle kabuklariyla tum olarak ocaktada yapabilirsin pistikten sonra onu birdaha kullanamiyacagin bi kaba al afedersin buyuk abdest yapiyor gibi patlicani kes karniyarik gibi bi carsafla etrafini sar patlicanin buharini hissett yapabilirsen eger cnm iki uc kez dene takildigin bi yer olursa yazz inann hicbirseyin kalmayacak denenmis allahin izniyle...İyi günler bayanlar. tek olmadığımı biliyorum ama gerçekten artık bunalima girdim. Doğum yapali 18 gün oldu ve ben hala toparlanamadim.zor bir doğum yaptım mesaneme kadar yırtık oldu zorlamadan. sonra kanamayı durduramadilar anestezi altında diktiler ve dikisin çok fazla, enfeksiyon olmasın diye 5 gün hastanede yattim. 2haftadır da annemde kalıyorum. dış dikislerim iyileşmeye başladı yeni yeni ama içteki dikisler hala taze ve hareket ettikçe iğne gibi batıyor. üstüne birde 4 gündür hemoroid sıkıntımla uğraşıyorum hem diyare hem kabiz oldum mahvetti beni. oturamıyorum ayakta fazla duramiyorum. afedersiniz ailemin yanında gazimi dahi tutamıyorum. annemin tek bacağı yok o haliyle sürekli pervane etrafimda. ona yardım edemiyorum kahroluyorum. utancimdan hergün ağlıyorum. 2 gündür daha da arttı bu basur agrisi. kesintisiz zonkluyo sürekli,anestol aldırdım sürdüm distan ama fayda etmedi. karnım agridigi zaman ağlıyorum wc ye gidicem yine diye. şimdi yine ağrım var :'( artık iyilesmek istiyorum kizimin sevincini bile doya doya yasayamadim moralim çok bozuk....
İyi günler bayanlar. tek olmadığımı biliyorum ama gerçekten artık bunalima girdim. Doğum yapali 18 gün oldu ve ben hala toparlanamadim.zor bir doğum yaptım mesaneme kadar yırtık oldu zorlamadan. sonra kanamayı durduramadilar anestezi altında diktiler ve dikisin çok fazla, enfeksiyon olmasın diye 5 gün hastanede yattim. 2haftadır da annemde kalıyorum. dış dikislerim iyileşmeye başladı yeni yeni ama içteki dikisler hala taze ve hareket ettikçe iğne gibi batıyor. üstüne birde 4 gündür hemoroid sıkıntımla uğraşıyorum hem diyare hem kabiz oldum mahvetti beni. oturamıyorum ayakta fazla duramiyorum. afedersiniz ailemin yanında gazimi dahi tutamıyorum. annemin tek bacağı yok o haliyle sürekli pervane etrafimda. ona yardım edemiyorum kahroluyorum. utancimdan hergün ağlıyorum. 2 gündür daha da arttı bu basur agrisi. kesintisiz zonkluyo sürekli,anestol aldırdım sürdüm distan ama fayda etmedi. karnım agridigi zaman ağlıyorum wc ye gidicem yine diye. şimdi yine ağrım var :'( artık iyilesmek istiyorum kizimin sevincini bile doya doya yasayamadim moralim çok bozuk....
Selam bende de doğum sonrası hemoroid oldu zeytinyağlı pamuğu tıktitan sonra nasıl geri çıkacak onu anlamadımAyni sorunlari bende yasadim sana tavsiyem hemoroid icin ; hakiki bi zeytinyagi bul onu pamuga iyice yedir ve makata guzelce tik evet bildigin tik bende normal dogum yaptim 2 kez normalde hemoroid nedir bilmeyen ben dogumlardan sonra hep bu sorunu yasadim socak tuglayi ocakta isitip buharina oturdum filan ama en iyi cozumu zeytinyaginda buldum ayrica depresyina girmekre cok haklisin lohusalik kanamam benim tam 55 gun surdu artik isyan modundaydim nihayet geride kaldi gecen sene dogum yaptim kizim suan yasina gircek zaman bi sekilde geciyor cok kafaya takmaki sutunu etkilemesin ayrica lohusaligi cabuk atlatmak icin ve psikolojin icin surekli her an emzir
İyi günler bayanlar. tek olmadığımı biliyorum ama gerçekten artık bunalima girdim. Doğum yapali 18 gün oldu ve ben hala toparlanamadim.zor bir doğum yaptım mesaneme kadar yırtık oldu zorlamadan. sonra kanamayı durduramadilar anestezi altında diktiler ve dikisin çok fazla, enfeksiyon olmasın diye 5 gün hastanede yattim. 2haftadır da annemde kalıyorum. dış dikislerim iyileşmeye başladı yeni yeni ama içteki dikisler hala taze ve hareket ettikçe iğne gibi batıyor. üstüne birde 4 gündür hemoroid sıkıntımla uğraşıyorum hem diyare hem kabiz oldum mahvetti beni. oturamıyorum ayakta fazla duramiyorum. afedersiniz ailemin yanında gazimi dahi tutamıyorum. annemin tek bacağı yok o haliyle sürekli pervane etrafimda. ona yardım edemiyorum kahroluyorum. utancimdan hergün ağlıyorum. 2 gündür daha da arttı bu basur agrisi. kesintisiz zonkluyo sürekli,anestol aldırdım sürdüm distan ama fayda etmedi. karnım agridigi zaman ağlıyorum wc ye gidicem yine diye. şimdi yine ağrım var :'( artık iyilesmek istiyorum kizimin sevincini bile doya doya yasayamadim moralim çok bozuk....
Bende 25 gun oldu dogum yapali ama kalkamadim dikisler de duruyor düşmedi daha.sizin nekadar sürdü iyileşmesi.banada genel anestezi vrdiler ama ben istedim dayanamayincaSlm biliyorum konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama birşey sormak istiyorum aynı şeyleri ben de yasadım 5 ay oldu doğum yapalı ama hala aynı korkuları yaşıyorum aklımdan hic çıkmıyo.ben dogum sancısı olup olmadıgından emin olmak icin gittim acılmam 1,5 cm di doğum başlamış deyip suni sancı verdiler niye itiraz etmedim bilmiyorum dr uma guvendigimden sanırım ben boyle bi acı tarif edemem.yalnız benim kafama takılan epizyo dikişleri sırasında genel anestezi aldım cok arastırmama ragmen sebebini bulamadım dayanamamıssındır dediler de cok tatmin olmadım size de genel anestezi verdiler sanırım bi acıklama yaptılar mı bir de ben doğumdan sonr 15 gün yataktan kalkamadım yatamıyorum oturamıyorum nefesim bile canımı acıtıyodu ağlamakla gecti günlerim kimseden de boyle birşey duymadım tedirgin oldum bu yuzden acaba yanlıs bi islem yapılmış olabilir mi diye cunku dr a güvenim kalmadı sabah gittim ben aksama kalmasın diye suni sancı verdigini duydum sonra
Bende 25 gun oldu dogum yapali ama kalkamadim dikisler de duruyor düşmedi daha.sizin nekadar sürdü iyileşmesi.banada genel anestezi vrdiler ama ben istedim dayanamayinca
Benim 40ıma kadar düşmedi dikişlerim ama ben cok bakım yapamadım çünkü ayakta duramıyodum bana genel anesteziyi sormadan verdiler suni sancıyı da gerek olmadıgı halde verdiler ben dogum sancısı oldugunu bile ayırt edememiştim o kadar yeniydi sancılar. Ben hala atlatamadım umarım siz benim kadar olmazsınız acaba yanlıs bi islem mi yaptılar diye korkmaktan alamıyorum kendimi ama korkudan gidemiyorum kontrole
Geçmiş olsun çok kötü
Bende yarin için randevu aldım ama tekrar tekrar canimi yakacaklar diye korkuyorum.ama artik okadar kötü olduki sadece yatabiliyordum şimdi yatarken donemiyorum bile dikislerin batmasindan. Sırt üstü yatabiliyorum.emzirmek de zor oluyor bebeğim memeyi bırakmak üzere.caresizim
Allah yardımcın olsun inşaallah kolay atlatırsın ama bebeğini emzirmekten sakın vazgeçme alternatif olarak biberon verirsen emmeyi bırakır sabırla devam etmen gerekiyo aynı seyi yasadım bende ben hicbi sekilde ne yatabiliyodum ne oturabiliyorum ayağa kalkmak zaten ölüm gibiydi hic kalkamıyacam zannediyodum cok sukur atlattık simdi oğluşumla acısını çıkarıyoruz ; ) dikislerin düşene kadar biraz sıkıntı o yuzden bakımını iyi yapman lazım içten de dikisin varsa o batma yapıyo rabbim yardımcın olsun
Amin çok sagol.doktor bisey yapamam kendi dusecek dikislerin dedi.ilk zaman sutum gelmediği için mamaya başlamıştık midesi büyüdüğü için süt yetmiyo mamayla destekliyoruz.Kimsede de duymamıştım böyle geç iyilesen