doğum sonrası göğüsleriniz ne alemde,nasıl toparlanacaklar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.422
35.489
1.123
39
birçok kişi doğumdan sonra kalan fazla kilolardan şikayet eder,benimse tam tersi,hiç kilo derdim olmadı ama çok ciddi bir sıkıntım var o da göğüslerim.uzun ince bir fizik yapım var.hamilelikten önce göğüslerim 85 beden,gayet de güzel taş gibiydihamilelikle beraber göğüslerim de şişmeye başladı,90 beden sütyen kullanmaya başladım.doğum yapalı 2 ay olmak üzere,benim göğüsler aldı başını gitti,90 beden dar geliyor,95 kullansam istemem demezler yani:26:aynaya baktığımda çok feci sinirlerim bozuluyor.incecik bir vücut am göğüslerin maşallahı var.taşıyamayacağım nerdeyse.biliyorum sütten falan kaynaklanıyor ama bu hep böyle mi gidecek?sarkma sorununa falan hiç girmiyorum,o da ayrı bir konu.
emzirme dönemi bittiğinde tekrar eski haline dönüyor mu göğüsler,yani illaki deforme olacaklar ama en azından küçülsünler yaa,babannemi görür gibi oluyorum aynada.
bu sorunu benden başka yaşayan oldu mu acaba,nasıl toparladınız,acaba şimdiden yapabileceğim hareketler falan var mı en azından daha kötü duruma düşmesinler diye.
hey ,Allaaam yaa,vücudumda en beğendiğim yerdi göğüslerim,şu an ise nefret ediyorum..

bende hiçbir değişiklik olmadı hatta bebeğim emmediği için hep sağarak verdim 1 yıl düşün ne sarktı ne de deforme oldu.ama senin durumunda olan arkadaşım vardı doğumdan önce küçücüktü göğüsleri doğumdan sonra 95 bedene kadar çıktı ama emzirmeyi bırakınca eski haline geri döndü şimdi yine küçük ama çok büyüdüğü için biraz sarktı.sana tavsiyem yatarken dahi toparlayıcı sütyenini hiç çıkarma.bilmiyorum benimki ondan da olabilir sütyeni sürekli taktım hiç çıkarmadım.sütün bitince küçülecekler merak etme.

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.toparlayıcı sütyen farklı bi ürün değil mi?büyük göğüsler için,faydası oluyorsa hemen alayım.

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur.toparlayıcı sütyen farklı bi ürün değil mi?büyük göğüsler için,faydası oluyorsa hemen alayım.

topğarlayıcı mutlaka al, sütyeni çıkarma ve emzirirken mutlaka göğsünü elinle alttan destekle emzirme yastığıyla bebeği yükseltmeyi tercih et bebek istediği yere kadar çekemesin o da çok bozuyor, bizde durum genetik benimkiler de büyüdü ve büyük ihtimalle küçülmeyecek ailendeki duruma bak iyi kötü fikir sahibi olursun gelecekteki halleri hakkında

evet canım al mutlaka.ben hep ondan taktım gece gündüz diyorum ya hiç sarkma veya bozulma olmadı.arkadaşın dediği gibi genetik de olabilir bu olay ama sen yine de önceden önlemini al.toparlayıcılar zaten genellikle içi dolgusuz oluyor böylece büyük göğüsleri daha küçük gösteriyor.

çok teşekkür ederim,dediklerinin bir çoğunu uyguluyorum zaten ama şu sütyenlerden edineyim ilk fırsatta...genetik durum o kadar kötü değil aslında ama annemin de büyük göğüsleri,offf böyle kalmasın yaa

normal seyrinde gitseydi her şey muhtemelen benim de bozulma olmazdı.ama benim sütüm 4 gün hiç gelmedi,daha sonra da damla damla geldi.kayınvalidem olacak canı sağolasıca tam 1 hafta boyunca iki eliyle asıldı göğüslerime,çekti de çekti sütü indireceğim diye.daha ilk hafta sarktı göğüslerim,yol yol oldu.ondan sonra bi değişiklik olmadı zaten,hala öyle duruyor.süt gelince biraz daha doldu sadece.
yani benim göğüslere olanlar ilk haftada oldu malesef,dışardan,cadı eliyle

canım aynı sorun bende de var malesef.benim göğüslerim büyüktü vücuduma göre ama dik ve dolgundu ben de cok begenırdım göğüslerimi.emzirmeden dolayı sütyen takmadım zoruma gıdıyor tak çıkar e süt de doldugu icin iyıce buyuduler ve sarktılar.çok üzgünüm ben de .bilmiyorum daha sonra toparlanır mı bebegım 5 aylık hala emıyor.ben dustan sonra nemlendırıcı suruyorum.bide banyoda sabunla goguse masaj yapılıyormus onu deneyebilirsin ben arada yapıyorum.bide soguk sıcak su tutmak da diklestırıyormus.deneyebılırsın.ben denıycem.

offff,nolucak bu bizim halimiz??
arkadaşların bahsettiği toparlayıcı sütyenlerden aldım ben de,umarım işe yarari markası nbb,fazla zamanım yoktu girdiğim ilk mağazadan aldım bu varmış orda da sadece.çok matah bişeye benzemiyor,normalde nbb ürünlerini de pek sevmiyorum ama aldım mecburen şimdi kullanıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…