birçok kişi doğumdan sonra kalan fazla kilolardan şikayet eder,benimse tam tersi,hiç kilo derdim olmadı ama çok ciddi bir sıkıntım var o da göğüslerim.uzun ince bir fizik yapım var.hamilelikten önce göğüslerim 85 beden,gayet de güzel taş gibiydi
hamilelikle beraber göğüslerim de şişmeye başladı,90 beden sütyen kullanmaya başladım.doğum yapalı 2 ay olmak üzere,benim göğüsler aldı başını gitti,90 beden dar geliyor,95 kullansam istemem demezler yani:26:aynaya baktığımda çok feci sinirlerim bozuluyor.incecik bir vücut am göğüslerin maşallahı var.taşıyamayacağım nerdeyse.biliyorum sütten falan kaynaklanıyor ama bu hep böyle mi gidecek?sarkma sorununa falan hiç girmiyorum,o da ayrı bir konu.
emzirme dönemi bittiğinde tekrar eski haline dönüyor mu göğüsler,yani illaki deforme olacaklar ama en azından küçülsünler yaa,babannemi görür gibi oluyorum aynada.
bu sorunu benden başka yaşayan oldu mu acaba,nasıl toparladınız,acaba şimdiden yapabileceğim hareketler falan var mı en azından daha kötü duruma düşmesinler diye.
hey ,Allaaam yaa,vücudumda en beğendiğim yerdi göğüslerim,şu an ise nefret ediyorum..