• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası göğüs estetik ameliyatı olan var mı?

yummyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
24
2
86
Belçika
herkese merhaba
doğumdan sonra benim göğüslerim baya bi deforme oldu. şimdi estetik ameliyatı olmak istiyorum ama nasıl oluyor acı çomu oluyor merak ediyorum

ay bende çok merak ediyorum canım ya,şu emzirme işi bi btsin baklaım ne halde olacağım,bide 2.yi düşündüğüm için bekleyip 2.den sonraki duruma göre yaptırmak istiyorum.aslında bu konuyu estetik bölümündede açabilrdin daha çok yanıt olurdu

tatlım bizde göğüsler annemden kalma malum baya var ablam doğum yaptı 2007 haziranda yeğenim pek fazla emmedi kendisi yurtdışında yaşıyor üç ay sonra tatile geldi o zaman estetik doktoruna gittik bebek emzirmeyi bıraktıktan en az altı ay sonra ameliyat olabilirsiniz dedi ablamda hemen bıraktı emzirmeyi ve nisan ayında burda türkiyede ameliyat oldu özelde ilk üç gün baya kötüydü ağrısı vardı narkozdan dolayı etkilendi bişii yiyemedi fln ama sonra düzeldi 20. gün bebeğini kucağına bile alıyordu kii yasak normalde bir ay fln sadece yemek kaşığını tutabilirsin dedi doktor hiç bir şekilde kollarını kullanmıcaksın dedi ama allahtan bişi olmadı sonra bir veya iki ay süre geçti annem bu defa cesaretlendi ablamdan oda devlet hastanesinde ücretsiz plastik cerrahi bölümünde ameliyat oldu oda üç gün zorlandı sopnrasında gayet rahat hiç bir enfeksiyon veya başka rahatsılığı olmadı süper oldu her ikisininde göğüsler şimdi ablamda annemde her istediğini giyiyorlar bende doğum yaptım bebeğim var üç buçuk aylık şuan emiyor tabi bnmki bayada istekli emmeye o yüsden bende emzirdiğim kadar emzireceğim sonrasında bende hemen operasyona gireceğim valla sıcakta hiç çekilmio ya çok rahatsız edici ikinci çocuğu bekle diyor herkes ama bu durumda bende ablam gibi pek bekleyemeyeceğim seneye heralde yaptırırım diyorum.. bu arada ikinci bebek için ablama doktor emzirebilirsin dedi ama bakalım o bebek olursa belli olacak henüz niyeti yok olunca inşaallaah emzirebilir gerçi birinci bebektede bekledi emziririm diye ama bebek emmedi bir türlü mamayla büyüdü heralde ikincide ööle olacak işte bööle cnm umarım sorularına cvp bulabilmişsindir bence sende bebek emmeyi bırakınca düşün kesme eğer emiyorsa yazık emsin sonra ister özelde ister devlet hastanesinde yaptırırsın ama dediğim gibi bir altı ay geçmesi gerek emzirmeyi bıraktıktan sonra anca düzene giriyormuş yapmıoo doktorlar ok sütünle kal hayatım:))))

Back