Dogum sonrasi gobek sarkmasi

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
32
Merhaba arkadaslar,

Dogum yapali bir bucuk sene oldu.Gobek deligimin cevresi sarkik durumda su an.Bende ihmal edip bunca ay bisey yapmadim.Artik cok gozume batiyor.Yapabilecegim pratik egzersizler var mi? Bu saatten sonra yapsam ise yarar mi?Zayif bir insanim.Ilerde ikinci cocugu dusunuyorum.O yuzden ameliyat dusunmiyorum.Alternatif neler yapabilirim..

Benim bildiğim kadarıyla kilo vb ise diyet+ alt karın egzerizleri( etkili bir şekilde yapılması gerekiyor leg raise ozellikle) + tempolu yürüyüş
Ama eğer deri sarkması ise o sadece ameliyatla oluyor

Deri sarkmasinda operasyon gerekli diye biliyorum. İsterseniz diger dogumdan sonra yaptırabilirsiniz. Şu an tempolu yürüyüş ve alt karın hareketleri yapabilirsiniz Hamur işi de direk işlenmiş un alt karında yağlanma yapıyor

Bi de güzellik merkezinde bi jel sürüp üstüne cihazlarla masaj yapıyorlar düzenli 10-20 seans giderseniz o işe yarar mı bilmiyorum. Ya da eve trendyoldan vucüt masaj aleti alın sıkılaştırıcı jel alın. Haftada en az 2 kere tempolu yürüyüş öncesi jel ve masaj aletiyle masaj yapın sonra orayı streçleyin ya da spor korsesi takın ve tempolu yürüyün. 2 ay deneyin bakaım nasıl bir fark olacak. Ama her haftada en az 2 kere yapın. Aklıma bunlar geldi

Tsekkur ederim deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…