• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası gebelik ?

Shirin seyler

Oriflame
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
101
8
96
merhaba arkadaşlar benim 3 aylık bi kızım var, mayısın 26 sında doğum yaptım, temmuz ayında ilk reglimi oldum, ağustosun 30 unda olmalıydım ama hala tık yok :( bir kere olmaya başlayınca regl devam etmezmi, bu bir düzensizlik mi yoksa bir gebelik mi başlıyor anlamak zor, işin tuhaf yanı korunuyorduk, hamile kalma şansım nedir sizce, bir hafta geçsin bi test yapacağım ama daraldım iyice,ya hamileysem, ne yaparım ben yaa ?

merhaba arkadaşlar benim 3 aylık bi kızım var, mayısın 26 sında doğum yaptım, temmuz ayında ilk reglimi oldum, ağustosun 30 unda olmalıydım ama hala tık yok :( bir kere olmaya başlayınca regl devam etmezmi, bu bir düzensizlik mi yoksa bir gebelik mi başlıyor anlamak zor, işin tuhaf yanı korunuyorduk, hamile kalma şansım nedir sizce, bir hafta geçsin bi test yapacağım ama daraldım iyice,ya hamileysem, ne yaparım ben yaa ?

normaldir zaten doğumdan sonra her ay düzenli olmuyorki. ben martta doğum yaptım nisan sonu regl oldum sonra 2 ay olmadım.

canim bende martta dogum yaptim ama hala hic olmadim bekliyorum ama tabiki insanin aklinda hep soru isareti oluyor acaba? diye bizde korunuyoruz ama yinede korkuyorum..ama normalmis

Back