How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum Sonrası Gaz Problemi

saime77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
448
3
96
Adana
arkadaşlar, doğumdan sonra bende yoğun gaz sorunu var sizde de aynı şikayet var mı...acaba bi rahatsızlık mı*

ben dün gece patlıyordum nerdeyse bütün gece uyumadım hep kayınvalidem yüzünden bütün turp ve türevi sebzeleri ağzıma tıkadı valla ölüyodum sancıdan. Yani bebişimi bir kez daha anladım. Ayrıca dün o turp ve türevi sebzelerden oluşan salatanın suyunu da bebeğimin ağzına verirken yakaladım sinir oldum yaaa. Ekmeğe banmış bir güzel kızıma veriyorr, kaşla göz arasında. Hayır anlamıyorum neden yapılmasını istemediğiniz şeyleri özellikle kayınvalideler inadına yapıyorr.alsanaalsanasmile

ben dün gece patlıyordum nerdeyse bütün gece uyumadım hep kayınvalidem yüzünden bütün turp ve türevi sebzeleri ağzıma tıkadı valla ölüyodum sancıdan. Yani bebişimi bir kez daha anladım. Ayrıca dün o turp ve türevi sebzelerden oluşan salatanın suyunu da bebeğimin ağzına verirken yakaladım sinir oldum yaaa. Ekmeğe banmış bir güzel kızıma veriyorr, kaşla göz arasında. Hayır anlamıyorum neden yapılmasını istemediğiniz şeyleri özellikle kayınvalideler inadına yapıyorr.alsanaalsanasmile

Aynı bende senin gibiyim canım benim kayınvalidemde ben olmadığım zamanlar heen agzına bişeyler sokuyor bebeğimin bide parmağıyla veriyor sinie oluyorum zaralı olması bi yane elindeki mikrop hep bebeğime geçiyor gördüğüm zamanda çıldırıyorum....:kızgın:

Son düzenleme:
yaa ne yazıkki.Çünkü onlar herşeyi biliyor ve biz bilmiyoruz. Onun kayınvalidesi eşimin doğduğu gün bi sürü şey tattırmışmış. Ya hakkaten susuyorum ama çok canım sıkılıyor.
Bana süeter örüyor şimdi, eltim başka bir model gösterip dediki bu modeli örseydin ya ne dedi buyurursun benim için ben şişmanmışım bana yakışmazmış:(((((( Bende kusura bakmayın ama ben doğum yaptım dedim. Çok hırslandım hemen spor merkezine kayıt olacam. Ya bana aptıkları hadi neyse de bebişe yaptıkları sinir ediyor. Karanfilli su yapmış okumuş üflemiş illa içircekmişim çocuğa hadii ee niye içeriyim ne işe yarıyor okudum ben içir diyor. E o zaman suya okusaydın daha iyi. Onun baskıları yüzünden benim sütüm gelmedi beni dünya aleme rezil etti sütüm gelmiyor memelerim yara diye. Sanki büyük günah işledim. Ama Allahıma bin şükür şimdi sadece anne sütü ile besliyorum bebeğimide çenesi kapandı. Çok konuştum konunun dışına çıktım:))

ay eşimden utanıyom wcye kaçıyom oderece gazım oluyo bende bukadar varsa vay haline kızımın diyom çok kötü karnım agrıyo rahatlamazsamda ya sezeryanda olur diyolardı ama buçok yaaa dkda bir oluyo bazen üşütügümde

yaa ne yazıkki.Çünkü onlar herşeyi biliyor ve biz bilmiyoruz. Onun kayınvalidesi eşimin doğduğu gün bi sürü şey tattırmışmış. Ya hakkaten susuyorum ama çok canım sıkılıyor.
Bana süeter örüyor şimdi, eltim başka bir model gösterip dediki bu modeli örseydin ya ne dedi buyurursun benim için ben şişmanmışım bana yakışmazmış:(((((( Bende kusura bakmayın ama ben doğum yaptım dedim. Çok hırslandım hemen spor merkezine kayıt olacam. Ya bana aptıkları hadi neyse de bebişe yaptıkları sinir ediyor. Karanfilli su yapmış okumuş üflemiş illa içircekmişim çocuğa hadii ee niye içeriyim ne işe yarıyor okudum ben içir diyor. E o zaman suya okusaydın daha iyi. Onun baskıları yüzünden benim sütüm gelmedi beni dünya aleme rezil etti sütüm gelmiyor memelerim yara diye. Sanki büyük günah işledim. Ama Allahıma bin şükür şimdi sadece anne sütü ile besliyorum bebeğimide çenesi kapandı. Çok konuştum konunun dışına çıktım:))

canım sıkma canını.. büyük oldukları için bizi tecrübesiz görüyorlardır. benim kayınvalidem yok .. yaşadığın sıkıntıları yaşanıyorum. Allah yardımcın olsun... sen bir annesin ve stresten uzak durman lazım.. bu da geçecek sen sabret... biz olaylara nasıl bakarsak o kadar etkileniriz.. sen güzel bak sütün lezzetli ve kaliteli olsun ..bebişinnii öptüm kocamannnnnn

ay eşimden utanıyom wcye kaçıyom oderece gazım oluyo bende bukadar varsa vay haline kızımın diyom çok kötü karnım agrıyo rahatlamazsamda ya sezeryanda olur diyolardı ama buçok yaaa dkda bir oluyo bazen üşütügümde

aman yok dakkaya bir nerde kaçıcam wc ye :))))))

ya neden sezeryandan oluyor ki acaba, bağırsağımızı alan mı deldiler ki:)))

dün tv de kakule önerdi doktor. yemeklerden sonra 2-3 kakule cigniceksiniz, bide rezene caylari iyi geliyor.

günde 2-3 kupa rezene çayı içiyorum. ama yine de çok gazım var.. kakuleyi deneyelim bakalım bir..mirmirmirmir

Benimde çok gazım var kızlar gazman gibiyim. Sezeryanla alakası yok bence çünkü ben normal doğum yaptım....Birde kaynanamla beraber oturuyom ben ve dün işe başladım halim duman anlayacağınız:(((

Benimde çok gazım var kızlar gazman gibiyim. Sezeryanla alakası yok bence çünkü ben normal doğum yaptım....Birde kaynanamla beraber oturuyom ben ve dün işe başladım halim duman anlayacağınız:(((

ayyyyyy kıyamam canım benim ya, valla abdest alıyom namazı zor bitiriyorum.. ki ben abdestsiz dolaşmamaya çalışan biriyim.. şimdi abdest sürem namaz kılana kadarkaydirigubbakcemile3

sezeryan çok gaz yaparmış...valla normal doğumda böyle değildim şimdi bir gazman oldum ...

ben de de vaaarrrr,gazmaniyee oldum resmenaklinialirimsmile,
bir de birilerinin yanında yapamayınca artık akşam yatağa yatınca uçacağım neredeyse muhahahhahkaydirigubbakcemile3
kocam diyor "bu ne yaaaaaaaaaaaa,,giiiiiiitttttt,"lülülülülülü

Back