Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dün gece patlıyordum nerdeyse bütün gece uyumadım hep kayınvalidem yüzünden bütün turp ve türevi sebzeleri ağzıma tıkadı valla ölüyodum sancıdan. Yani bebişimi bir kez daha anladım. Ayrıca dün o turp ve türevi sebzelerden oluşan salatanın suyunu da bebeğimin ağzına verirken yakaladım sinir oldum yaaa. Ekmeğe banmış bir güzel kızıma veriyorr, kaşla göz arasında. Hayır anlamıyorum neden yapılmasını istemediğiniz şeyleri özellikle kayınvalideler inadına yapıyorr.alsanaalsanasmile
arkadaşlar, doğumdan sonra bende yoğun gaz sorunu var sizde de aynı şikayet var mı...acaba bi rahatsızlık mı*
yaa ne yazıkki.Çünkü onlar herşeyi biliyor ve biz bilmiyoruz. Onun kayınvalidesi eşimin doğduğu gün bi sürü şey tattırmışmış. Ya hakkaten susuyorum ama çok canım sıkılıyor.
Bana süeter örüyor şimdi, eltim başka bir model gösterip dediki bu modeli örseydin ya ne dedi buyurursun benim için ben şişmanmışım bana yakışmazmış((((( Bende kusura bakmayın ama ben doğum yaptım dedim. Çok hırslandım hemen spor merkezine kayıt olacam. Ya bana aptıkları hadi neyse de bebişe yaptıkları sinir ediyor. Karanfilli su yapmış okumuş üflemiş illa içircekmişim çocuğa hadii ee niye içeriyim ne işe yarıyor okudum ben içir diyor. E o zaman suya okusaydın daha iyi. Onun baskıları yüzünden benim sütüm gelmedi beni dünya aleme rezil etti sütüm gelmiyor memelerim yara diye. Sanki büyük günah işledim. Ama Allahıma bin şükür şimdi sadece anne sütü ile besliyorum bebeğimide çenesi kapandı. Çok konuştum konunun dışına çıktım:))
ay eşimden utanıyom wcye kaçıyom oderece gazım oluyo bende bukadar varsa vay haline kızımın diyom çok kötü karnım agrıyo rahatlamazsamda ya sezeryanda olur diyolardı ama buçok yaaa dkda bir oluyo bazen üşütügümde
ben de çok gazlıyım((ne zaman biter acaba??
Benimde çok gazım var kızlar gazman gibiyim. Sezeryanla alakası yok bence çünkü ben normal doğum yaptım....Birde kaynanamla beraber oturuyom ben ve dün işe başladım halim duman anlayacağınız((