- 30 Ekim 2006
- 228
- 30
- 44
-
- Konu Sahibi TesterTester
benim esim tamamen kizina odaklandi cildiracak severken gorsen hic cocuk gormemis iyiki gogsu yok emzirirdi merak ediyorum bizim kiz hangimize anne diyecek zar zor uyutuyorum eve geliyor gormeye oglenleri aman kaldirma diyorum bir de bakiyorum kucaginda neymis zaten gozleri acikmista yalannnnn uyandiriyor sevmek icin zaten dogdu ilk o kucagina aldi ilk altini o aldi simdi al kizi salla salla zor uyur o alip pispislasin kiz kaymis bir gaz cikartiriyor ben cikarttiramiyorum kisacasi kizim ne kocasi 44 gunluk haliyle aldi kocami elimden bu arada sana yazmistim senin kuzunun ismi cok hosuma gitmisti gecen hafta dogum kaydini yaptiriken ecrini ekledim asya ecrin oldu kizimin ismi
ay evet ne kotu sanki o cocuk tek basina oldu degilmi odasini ayirmakmis ne ayip sukurler olsun eslerimiz oyle degil..biliyormusun bu kizin kucak delisi olma nedeni babasi herif buldumcuk oldu sut pompasi almistim manuel geyet rahat arada sagip ona veriyordum o doyuruyordu manuel ya hemen sagmiyor ay adam baktim elektrikli alip gelmis bu ne dedim digeri gec sagiyormus beklemesi zormus o yuzden bu on dakikalikmis benim esimin hayaliydi kiz cocugu bir teyze kizi var esimin kalp gozu acik bir kiz ne derse cikar biz daha evlenmeden bize demisti ilk cocugunuz kiz ikincisi erkek olucak diye hamile kaldim ultrasonda kiz dediler bu zaten cihazin tepesine tunemisti gorucem diye o zaman anladim benim lafimi dinlemez bu kiz diye basima geldi
benim bey kızım olalı benden öpücüklerini kıstı ve bende en çok kimi seviyosun diye salak bi soru sordum.2nizin yeride ayrı dedi:1hug:kızımımı kıskanıyorum ne sırnaşık şey)bizim beyde bi ilgileniyo sormayın gitsin olumsuz yanımızda var olumlu yanlarımızda var.ağlayınca falan bu çoçuğa bakamıyosun sen diyor kızımızı eline alınca bizim minik susmasınmı görende bakamıyo sanacak.uyuyunca falan gidip öperek uyandırması sorduğumsa ne yapayım bukadar tatlı olmasaymış diyede yumuşatıyor beni.diğer konulardada yardımcı oluyo o tutuyor ben yemek temizlik falan vs... yapıyorum.baya faydası dokunuyor yaniiii bizimkininde.....:):dance:
Desene canim sende sansli annelerdensin ve galiba esinde bizimkiler gibi gormemis :roflol: aman iyiki bir kizlari var bizim baktigimizi bile begenmiyorlar puff :dilcikar:
Benimde bu konuyla ilgili sorunum yok.Herşey güzel ancak ben sanırım fazla abartıyorum bazen bebeğime olan sevgimi.aşı olurken ağlasa o zaman bile doluyor gözlerim.Allahtan bebeğim iğne çıkar çıkmaz susuyor.Çok üstüne düşüyorum oysaki anne olmadan önce bu şekilde davrananları eleştiridim.Büyük konuşmamak lazımmış...
bence gayet normal cunku o cok savunmasiz korunmasiz dili bile yok suan senin sevginle ilginle hayatini surduruyor bence daha cok daha cok sevmeli cocuklari sevgiyle buyuyen cocuklar hayatta basarili saglikli ve iyi insanlar oluyor
kızlar ya sizin anlattıklarınızı duyunca daha bi üzüldüm bizimki gerçekten ilgisizmiş..doğumdan sonra oğlumla biz ayrı odada yattık aynı odada istemedi.daha yeni odamıza geçtik ondada gece hiç kalkmadığı halde uykusuz kaldım diye şikayet ediyor.uzaktan sevdi sevdi gitti.banyosuna yardım istedim sadece ellerini tutsun diye yavrum çok korkuyor ellerini tutunca kendini güvende hisseder diye çağırmasam ne gelir ne de merak eder.bazen emzirip bırakıyorum gazını çıkar ben iş yapayım diye bir geliyorum çocuk kenarda ağlamaktan çatlayacak umrunda değil.sanki tek başıma yapmışım gibi bütün sorumluluğu bende hadi şimdi neyse ama yarın ben işe başladığımda ne yapacağım bilmiyorum.babası illaki seviyor işten geldiğinde filan ama ilgi sıfır.içinden gelecek değil mi yoksa olmaz ne desem boş..