Dogum Sonrasi Esler Ne Durumda Kizlar..

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
44
Kizlar dogum sonrasi esleriniz nasil?

Sitede okuyorumda kimin esi olumlu kiminin esi olumsuz yonde degismis?

Ne anlamda diyeceksiniz ,

Mesela ,

Bebeginizin bakimina yardim ediyormu yoksa tamamen size birakiyo birde cocuk agladigi zaman sizimi tersliyo?

Yada cocuk gece agliyo diye baska odada yatmayami basladi yoksa ben boyle mutluyum aglasada ben duymammi diyo?

Bu tip seyler iste bebeginizin bakimina yardim ediyormu yoksa yardim etmiyormu yoksa yardim etmek ne kelime daha beterini yapiyo tersliyo kiziyo aramiza sogukluk girdimi diyorsunuz?

benim esim tamamen kizina odaklandi cildiracak severken gorsen hic cocuk gormemis iyiki gogsu yok emzirirdi merak ediyorum bizim kiz hangimize anne diyecek zar zor uyutuyorum eve geliyor gormeye oglenleri aman kaldirma diyorum bir de bakiyorum kucaginda neymis zaten gozleri acikmista yalannnnn uyandiriyor sevmek icin zaten dogdu ilk o kucagina aldi ilk altini o aldi simdi al kizi salla salla zor uyur o alip pispislasin kiz kaymis bir gaz cikartiriyor ben cikarttiramiyorum kisacasi kizim ne kocasi 44 gunluk haliyle aldi kocami elimden bu arada sana yazmistim senin kuzunun ismi cok hosuma gitmisti gecen hafta dogum kaydini yaptiriken ecrini ekledim asya ecrin oldu kizimin ismi

benim esim tamamen kizina odaklandi cildiracak severken gorsen hic cocuk gormemis iyiki gogsu yok emzirirdi merak ediyorum bizim kiz hangimize anne diyecek zar zor uyutuyorum eve geliyor gormeye oglenleri aman kaldirma diyorum bir de bakiyorum kucaginda neymis zaten gozleri acikmista yalannnnn uyandiriyor sevmek icin zaten dogdu ilk o kucagina aldi ilk altini o aldi simdi al kizi salla salla zor uyur o alip pispislasin kiz kaymis bir gaz cikartiriyor ben cikarttiramiyorum kisacasi kizim ne kocasi 44 gunluk haliyle aldi kocami elimden bu arada sana yazmistim senin kuzunun ismi cok hosuma gitmisti gecen hafta dogum kaydini yaptiriken ecrini ekledim asya ecrin oldu kizimin ismi

Valla canim birden benim esimden bahsediyorsun sandim :roflol: bu kadar benzemek olmaz laelaelaelaelae

Ilk dogdu kucagina o aldi o sevdi o bakti.Sonra hastanede kaldigim surece adami zor cikartiyordum hastaneden gitmek istemiyordu kizindan ayri kalmak zor geliyordu adama :)

Eve cikincada 10 gun izin almisti iste evdeydi ve inan biraksam 24 saat bakicakti sevecekti cocugu.Ben emzirirdim gozumun icine bakardi cocugun gazini cikarayim diye artik emzirip ona verirdim gazci basimiz diye dalga gecerdik.

Bazen sutumu sagardim cok diye hemen hevesle ver ben icireyim derdi bir guzelde icirirdi.Ben cok yorulurdum artik dayanamazdim bir kac gece o kaldi cocuca o susturdu ilgilendi ben emzirip yattim.

Rahatina duskudur benim esim ama kizi soz konusu oldumu hemen yerinden firlardi.Hem bakar hem asiri severdi.

Simdi niye hep gecmis gibi konustun diyeceksin ise basladi esim sabah 6 da gidiyo aksam 5 te geliyo haliyle fazla bakamiyo cocuga.Isten geliyo nefes nefese kalmis kizimi gorcem diye :)) Telefonuma bakiyorum iste diyo habire ekranda telde resimleri varda kizimin ona bakinca stresim gidiyo rahatliyorum diyo.Ama icim yaniyo diyo boyle sevmek istiyorum ama yok yanimda resmen ozlemden gogsumun ici aciyo diyo dusun nasil birseyse :roflol:

Eve gelincede oper koklar operkende kendini sikar birsey yapmiyim o askla diye :) ani kisacasi varsa yoksa kizi.

Ama kimlerinden duydum canim birak sevgiyi bakmayi odalarini ayiriyormus adamlar uzucu durum insallah aramizda yoktur esi oyle olan uzulurum yoksa :KK43:(

Demek kizimin adini cok begendin guzeldir teyzesi benim kizimin adi anlamida cok guzel iyi yapmissin canim hayirli olsun Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
ay evet ne kotu sanki o cocuk tek basina oldu degilmi odasini ayirmakmis ne ayip sukurler olsun eslerimiz oyle degil..biliyormusun bu kizin kucak delisi olma nedeni babasi herif buldumcuk oldu sut pompasi almistim manuel geyet rahat arada sagip ona veriyordum o doyuruyordu manuel ya hemen sagmiyor ay adam baktim elektrikli alip gelmis bu ne dedim digeri gec sagiyormus beklemesi zormus o yuzden bu on dakikalikmis benim esimin hayaliydi kiz cocugu bir teyze kizi var esimin kalp gozu acik bir kiz ne derse cikar biz daha evlenmeden bize demisti ilk cocugunuz kiz ikincisi erkek olucak diye hamile kaldim ultrasonda kiz dediler bu zaten cihazin tepesine tunemisti gorucem diye o zaman anladim benim lafimi dinlemez bu kiz diye basima geldi

ay evet ne kotu sanki o cocuk tek basina oldu degilmi odasini ayirmakmis ne ayip sukurler olsun eslerimiz oyle degil..biliyormusun bu kizin kucak delisi olma nedeni babasi herif buldumcuk oldu sut pompasi almistim manuel geyet rahat arada sagip ona veriyordum o doyuruyordu manuel ya hemen sagmiyor ay adam baktim elektrikli alip gelmis bu ne dedim digeri gec sagiyormus beklemesi zormus o yuzden bu on dakikalikmis benim esimin hayaliydi kiz cocugu bir teyze kizi var esimin kalp gozu acik bir kiz ne derse cikar biz daha evlenmeden bize demisti ilk cocugunuz kiz ikincisi erkek olucak diye hamile kaldim ultrasonda kiz dediler bu zaten cihazin tepesine tunemisti gorucem diye o zaman anladim benim lafimi dinlemez bu kiz diye basima geldi

Esim hamileykende ilgiliydi ama bu kadar degildi simdi soruyorum diyoki inanamiyordum cocugumun olacagina yani karnin sisiyodu falan ama saniyordumki hava dogum gelicek biticek ve eve gene 2 kisi donucez gibime geliyordu diyo :))) banada oyle geliyordu ya neyse caktirma :roflol:

Simdi gorme azcik aglasin beyefendi aman kizim aglamasin inan bazen cocuk agliyo ya esim don paca asagi iniyo ne oldu niye agliyo diye gormemis ne olcekk

Benim esim cocuklari asiri sever bende oyle ama esim cok baska seviyo sabir kupu kizi azcik sancilansin hemen cozumler aramaya basliyo

Dusun dun sancisi vardi kizimin evin icinde gezdirdi kucaginda masaj yapti karnina falan ne yaptiysa gecmedi sonunda sen tut cocugu yatir cekyata ayaklarinin altinada yastik koy hani biz yapariz ya ayaklarimiz agirdimi dikeriz havaya hah iste oyle ben mutfaktaydim baktim cocugun sesi kesildi iceri girdimki kizim cekyatta yatmis ayaklar havada etrafi seyrediyo ayaklarini karnina dogru cekince rahatlamis cocuk esimdeu hayran hayran seyrediyo ay ben bir koptum nasil guluyom dedim Allah senin iyiligini versin bu ne bakkk diyo sustu iste cocuk boyle bakilir :roflol: beni begenmiyo herif hakkettende sustu ama birde guzel kakasini yapti rahtladi cocuk :icecream:

Valla bu kadar benzerlik olmaz kiz sende bana benziyon galiba :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
galiba benziyoruz arkadasim kizimin ikinci ismini bile senden aldim teyzesi simdi herkez ecrini begendi asya demesek olur mu demeye basladi olsun be arkadasim iyiki esler boyle vallahi dun o uyuttu gece 2ye kadar utu yaptim gorsen boyle tepe olmuslardi utu odasina giriyordum tepeyi gorunce kaciyordum odadan baktim olmayacak dun temizligimi de yaptim utumude sagolsun kocam bu kadar ilgilenmese zor olurdu seninki gibi bazen bana cekisiyor bak cocuga bakmayi ogren diye gormemisin oglu olmus cekmis seyini koparmis diye bir atasozu var hah iste o benim esim.kac yildir belcikadasiniz esim is icin gitmisti kizim ne guzel cikolatasi var o ulkenin isvicre halt etsin sen nasil seker komasina girmiyorsun ben olsam eve musluk baglatir agzimi dayardim 13 kilo aldin sen inanamadim sana

bu sene turkiye ye gidicez agustos tatilinde 1ay kaliriz sanirim donustede avrupa gezisi yapicaz yunanistan sirbistan almanya isvicre hollanda fransa italya belcika geze geze donucez 1 araba dolusu cikolata alicam tabi kizim 4 5 aylik olucak burnumuzdan getirmezse gezicez ben buraya geleli 3yil oldu 2,5 yildir evliyim okumaya geldim koca buldum aslinda biz tr tanistik tesaduf ayni ulkede yasadigimizi ogrendik sonra evlendik ama esim 13 yildir burda

Evet canim ya benzeyelim tabi ikimizde super insalarik yav valla :roflol:

Dedigin gibi varsin gormemis olsun eslerimiz boyle daha iyi yoksa tek basima kafayi yerdim birde azarlayan yardim etmeyen bir koca dusseydi kesin timarhanelik olurdum valla.

Evet canim cikolatasi meshur buranin ama gel gorki ben agzima surmuyorum cunku cikolata sevmem inanmazsin belki ama valla ayda yilda bir yerim cikolata oda 10 bardak suyla :roflol:

Hamileligimde 13 kilo aldim ama bende gebelik sekeri cikti canim 6. aydan sonra diyete basladim resmen kus gibi yiyordum.Hamile bir kadinin diyet yapmasi ne kadar zordur bilirsin.Cok zor gunler gecirdim gunde 10 kere kanimi olcuyordum parmaklarim delik desik olmustu artik.10 kiloyu 6 ayda aldim son 3 killoyuda son 3 ayda :))

Yazin bizde turkiyedeyiz insallah bursaya ailemin yanina gidiyorum birde deniz sefasi yapicaz ama henuz neresi olur belli degil cesme antalya yada armutlu bakalim tabi ecrin hanim rahat durursa :)

Bu arada ecrin desinler kiz onun anlami daha guzel benim kizin adi ecrin su herkes ecrin diyo su yok :roflol:

insallah birgun bizde tanisabiliriz cnaim cok isterim.evlilik hikayende en az benimki kadar ilginc heheh :roflol:

benim bey kızım olalı benden öpücüklerini kıstı ve bende en çok kimi seviyosun diye salak bi soru sordum.2nizin yeride ayrı dedi:1hug:kızımımı kıskanıyorum ne sırnaşık şey)bizim beyde bi ilgileniyo sormayın gitsin olumsuz yanımızda var olumlu yanlarımızda var.ağlayınca falan bu çoçuğa bakamıyosun sen diyor kızımızı eline alınca bizim minik susmasınmı görende bakamıyo sanacak.uyuyunca falan gidip öperek uyandırması sorduğumsa ne yapayım bukadar tatlı olmasaymış diyede yumuşatıyor beni.diğer konulardada yardımcı oluyo o tutuyor ben yemek temizlik falan vs... yapıyorum.baya faydası dokunuyor yaniiii bizimkininde.....:):dance:

benim bey kızım olalı benden öpücüklerini kıstı ve bende en çok kimi seviyosun diye salak bi soru sordum.2nizin yeride ayrı dedi:1hug:kızımımı kıskanıyorum ne sırnaşık şey)bizim beyde bi ilgileniyo sormayın gitsin olumsuz yanımızda var olumlu yanlarımızda var.ağlayınca falan bu çoçuğa bakamıyosun sen diyor kızımızı eline alınca bizim minik susmasınmı görende bakamıyo sanacak.uyuyunca falan gidip öperek uyandırması sorduğumsa ne yapayım bukadar tatlı olmasaymış diyede yumuşatıyor beni.diğer konulardada yardımcı oluyo o tutuyor ben yemek temizlik falan vs... yapıyorum.baya faydası dokunuyor yaniiii bizimkininde.....:):dance:

Desene canim sende sansli annelerdensin ve galiba esinde bizimkiler gibi gormemis :roflol: aman iyiki bir kizlari var bizim baktigimizi bile begenmiyorlar puff :dilcikar:

Desene canim sende sansli annelerdensin ve galiba esinde bizimkiler gibi gormemis :roflol: aman iyiki bir kizlari var bizim baktigimizi bile begenmiyorlar puff :dilcikar:

evet hiç görmemiş gibi davranıyor içten içtende hoşuma gidiyor şimdiden geleceği hakkında hayaller kuruyor.evlendirmicek bile ona kalırsa:))))))))))) beğenmiyolar çok doğru işe giderken 100kere der çoçıuğumuza iyi bak die güvenemiyormu ne.ve 2 de birde çoçuğumuz nasıl die arar offf offf.neysem sevmesi iyi tabi.günümüzde ne hain babalar var:eek:klava: .sevmesinden zarar gelmez ,bizimki toz kondurmuyor kuzusuna:1hug:

bu kiz babalarinin soruna ne daha 45 gunluk simdiden evlendirmeme plani var hatta erkek arkadaslarini dovucekmis evin onunden kimse gecemeyecekmis zavalli kizim 2 gorumcem abilerinden cok cekmis ama galiba kizim daha cok cekecek isimiz var esim kisksnctir ama kesinlikle belli edip guvenmiyor durumuna dusmez ama bu kizda cigrindan cikti plana bakin ilerde ona faturali hat alinca dokumunu gizlice istiyecekmis dokumdeki numaralari ariyacakmis tek tek daha 20yil sonraki plana bakin hey Allahim umarim kizim zekasini bu parlak fikirlere sahip babasindan almamistir kiz anneleri isimiz var bu babalarla

Benimde bu konuyla ilgili sorunum yok.Herşey güzel ancak ben sanırım fazla abartıyorum bazen bebeğime olan sevgimi.aşı olurken ağlasa o zaman bile doluyor gözlerim.Allahtan bebeğim iğne çıkar çıkmaz susuyor.Çok üstüne düşüyorum oysaki anne olmadan önce bu şekilde davrananları eleştiridim.Büyük konuşmamak lazımmış...

Benimde bu konuyla ilgili sorunum yok.Herşey güzel ancak ben sanırım fazla abartıyorum bazen bebeğime olan sevgimi.aşı olurken ağlasa o zaman bile doluyor gözlerim.Allahtan bebeğim iğne çıkar çıkmaz susuyor.Çok üstüne düşüyorum oysaki anne olmadan önce bu şekilde davrananları eleştiridim.Büyük konuşmamak lazımmış...

bence gayet normal cunku o cok savunmasiz korunmasiz dili bile yok suan senin sevginle ilginle hayatini surduruyor bence daha cok daha cok sevmeli cocuklari sevgiyle buyuyen cocuklar hayatta basarili saglikli ve iyi insanlar oluyor

bence gayet normal cunku o cok savunmasiz korunmasiz dili bile yok suan senin sevginle ilginle hayatini surduruyor bence daha cok daha cok sevmeli cocuklari sevgiyle buyuyen cocuklar hayatta basarili saglikli ve iyi insanlar oluyor

Evet evet haklısın sanırım şuan kurallar için çok erken teşekkür ederim....

kızlar ya sizin anlattıklarınızı duyunca daha bi üzüldüm bizimki gerçekten ilgisizmiş..doğumdan sonra oğlumla biz ayrı odada yattık aynı odada istemedi.daha yeni odamıza geçtik ondada gece hiç kalkmadığı halde uykusuz kaldım diye şikayet ediyor.uzaktan sevdi sevdi gitti.banyosuna yardım istedim sadece ellerini tutsun diye yavrum çok korkuyor ellerini tutunca kendini güvende hisseder diye çağırmasam ne gelir ne de merak eder.bazen emzirip bırakıyorum gazını çıkar ben iş yapayım diye bir geliyorum çocuk kenarda ağlamaktan çatlayacak umrunda değil.sanki tek başıma yapmışım gibi bütün sorumluluğu bende hadi şimdi neyse ama yarın ben işe başladığımda ne yapacağım bilmiyorum.babası illaki seviyor işten geldiğinde filan ama ilgi sıfır.içinden gelecek değil mi yoksa olmaz ne desem boş..

kızlar ya sizin anlattıklarınızı duyunca daha bi üzüldüm bizimki gerçekten ilgisizmiş..doğumdan sonra oğlumla biz ayrı odada yattık aynı odada istemedi.daha yeni odamıza geçtik ondada gece hiç kalkmadığı halde uykusuz kaldım diye şikayet ediyor.uzaktan sevdi sevdi gitti.banyosuna yardım istedim sadece ellerini tutsun diye yavrum çok korkuyor ellerini tutunca kendini güvende hisseder diye çağırmasam ne gelir ne de merak eder.bazen emzirip bırakıyorum gazını çıkar ben iş yapayım diye bir geliyorum çocuk kenarda ağlamaktan çatlayacak umrunda değil.sanki tek başıma yapmışım gibi bütün sorumluluğu bende hadi şimdi neyse ama yarın ben işe başladığımda ne yapacağım bilmiyorum.babası illaki seviyor işten geldiğinde filan ama ilgi sıfır.içinden gelecek değil mi yoksa olmaz ne desem boş..

üzüldüm dediklerine ama üzülme şimdi bebişler küçük seviside pek olmaz bazı babaların ama şöyle bi 5 6 aylık olsun ozaman değişecek duyguları hep bebeğinizle birlikte yaşamına adapte olacak hemde bebeği daha sevisi çoğalacak o aylarda hep öyle oluyor duyuyorum görüyorum.seninkide öyle olur inşallah şimdi elini kolunu acıtırım diye pek sokulmuyorlar doğal olarak ilgisiz gibi görünüyor ama değişecek merak etme

X