• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koful7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
21
12
3
32

1. Selam sevgili hanımlar, sevgili anneler. Benim yaşadıklarımı ve hatta daha ağırlarını yaşayan vardır elbet.Allah yar yardimcimiz olsun hepimizin. Eşimle 1 yıl önce evlendik. 2 ay sonra hamile kaldım. Isteyerek diyebilirim. Hamilelik süresince iliskimiz iyiydi çoğu açıdan. Neyse doğum yaptım 2 ay önce. Çok sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim Allahim a bin sukur. Kilolarimi da verdim sadece gobegim kaldi biraz. Hani bakimsiz olmadim lohusalik donemimde bile her sabah makyajimi yaptim geceliklerle dolasmasim falan. Yani hep dikkat ettim kendime. Sadece uykusuzluktan oturu halsizligim falan oldu sicaklarda o kadardi. Esime yansittigimda bu sekilde.Dogumdan sonra esim bana karsi iyi sayilirdi yani sarilirdi falan boyle. Neyse 20 gun oncede ilk defa iliskiye girdik. O gunden bu yana daha bi soguduk iyi olcagimiz yere. Illa iliskiye baglamiyorum tabiki. Normal dogum yaptim bir seyimden mi tiksindi ne oldu anlamiyorum. Dogumdan bu yana yataginida ayirdi bebek yatak odasinda benimle yatiyo uykusuzluga dayanamiyo diye ben de lohusayim bir sey demedim. Ama artik cok uzadi bu mesele. Kapiyi kitliyip yatiyodu misafirlee coktu diye. Baktim misafir yokken de kitlemeye basladi. Actirdim kapiyi neden kitliyorsun yabanci mi var evde dedim. Soguk geliyo kapi kapanmiyo dedi. Salonun kapisi kapanmiyo cidden simdide kapinin onune sandalye cekiyo. Yani bu soğukluk normal mi acaba. Duzelirmi. Aklima kotu seyler gelmeye baslasi iyice. Kardesinin dugunu var onun stresi falan var ustunde ama iliskimize bu denli nasil yansiyabilirki. Sabrediyorum biraz daha zaman taniyorum ayni odada yatmasi icin. Birde ben bunlari ona anlatsam kavga ederiz biliyorum. Kavga etmeden isin icinden nasil cikarim bilmiyorum. Lutfen yardim edin bana. Olabilir mi boyle seyler evlilikte

Normalde bi probleminiz yoksa olağan bişey bu. Bende doğum yaptigimda yaşamistim. Sonradan kendiliğinden duzeldi. Ister istemez duzen degisio. Araniza yeni biri katildi. Uykusuz geceler. Rahat yenmeyen yemekler falan. Hepsi etkiler muhakkak... ama normalde bi problem vardysa bilemem

Normalde bi probleminiz yoksa olağan bişey bu. Bende doğum yaptigimda yaşamistim. Sonradan kendiliğinden duzeldi. Ister istemez duzen degisio. Araniza yeni biri katildi. Uykusuz geceler. Rahat yenmeyen yemekler falan. Hepsi etkiler muhakkak... ama normalde bi problem vardysa bilemem
Doğuma kadar normaldi.sagolum insallah duzelir bizimde. Belirli bir problemimiz yok.

Bursa da sabaha karsi soguk oluyo bazen. Battaniye ile yatar yaz kış. Yinede hepsi bahane gibi. Gecerli bi sebep olamaz dimi
Ben de öyle düşünüyorum... önceden böyle genel oalrak yani , sacma sapan bahaneleri, gerekceleri,davranislari olur muydu mesela?

Siz tatli bir dille;hayatim ya cok ozledim gel artik birlikte uyuyalim falan deseniz belki bebekle sizi rahatsiz etmemek icinde kendisi uzaklasiyor olabilir

Back