Bende sorunlar yasadim ama ilsiki acisindan degil esimlede cinsel veya ozel sorunlarimiz olmadi ama lohisalikta hep ters tepki verdigim den kavgalar cikti aramizda ayrilmaya kadar gittik diyebilirimSelam sevgili hanımlar, sevgili anneler. Benim yaşadıklarımı ve hatta daha ağırlarını yaşayan vardır elbet.Allah yar yardimcimiz olsun hepimizin. Eşimle 1 yıl önce evlendik. 2 ay sonra hamile kaldım. Isteyerek diyebilirim. Hamilelik süresince iliskimiz iyiydi çoğu açıdan. Neyse doğum yaptım 2 ay önce. Çok sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim Allahim a bin sukur. Kilolarimi da verdim sadece gobegim kaldi biraz. Hani bakimsiz olmadim lohusalik donemimde bile her sabah makyajimi yaptim geceliklerle dolasmasim falan. Yani hep dikkat ettim kendime. Sadece uykusuzluktan oturu halsizligim falan oldu sicaklarda o kadardi. Esime yansittigimda bu sekilde.Dogumdan sonra esim bana karsi iyi sayilirdi yani sarilirdi falan boyle. Neyse 20 gun oncede ilk defa iliskiye girdik. O gunden bu yana daha bi soguduk iyi olcagimiz yere. Illa iliskiye baglamiyorum tabiki. Normal dogum yaptim bir seyimden mi tiksindi ne oldu anlamiyorum. Dogumdan bu yana yataginida ayirdi bebek yatak odasinda benimle yatiyo uykusuzluga dayanamiyo diye ben de lohusayim bir sey demedim. Ama artik cok uzadi bu mesele. Kapiyi kitliyip yatiyodu misafirlee coktu diye. Baktim misafir yokken de kitlemeye basladi. Actirdim kapiyi neden kitliyorsun yabanci mi var evde dedim. Soguk geliyo kapi kapanmiyo dedi. Salonun kapisi kapanmiyo cidden simdide kapinin onune sandalye cekiyo. Yani bu soğukluk normal mi acaba. Duzelirmi. Aklima kotu seyler gelmeye baslasi iyice. Kardesinin dugunu var onun stresi falan var ustunde ama iliskimize bu denli nasil yansiyabilirki. Sabrediyorum biraz daha zaman taniyorum ayni odada yatmasi icin. Birde ben bunlari ona anlatsam kavga ederiz biliyorum. Kavga etmeden isin icinden nasil cikarim bilmiyorum. Lutfen yardim edin bana. Olabilir mi boyle seyler evlilikte.
B3nim tavsiyemxgeciktirme h3men konus cunku sende bnm gibisin icinde kuruyosun olayi buyur iyiceYa ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
Konuştun mu merak ettim şu an bende aynı durumdayım 1 yıldır evliyiz ve bebeğim 2 aylık ben bi kaç kere konuştum kavga çıktı nerden çıkarıyosun gibi deli muamelesi .yani nerden çıkarabilirimYa ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
Ya ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?