Selam sevgili hanımlar, sevgili anneler. Benim yaşadıklarımı ve hatta daha ağırlarını yaşayan vardır elbet.Allah yar yardimcimiz olsun hepimizin. Eşimle 1 yıl önce evlendik. 2 ay sonra hamile kaldım. Isteyerek diyebilirim. Hamilelik süresince iliskimiz iyiydi çoğu açıdan. Neyse doğum yaptım 2 ay önce. Çok sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim Allahim a bin sukur. Kilolarimi da verdim sadece gobegim kaldi biraz. Hani bakimsiz olmadim lohusalik donemimde bile her sabah makyajimi yaptim geceliklerle dolasmasim falan. Yani hep dikkat ettim kendime. Sadece uykusuzluktan oturu halsizligim falan oldu sicaklarda o kadardi. Esime yansittigimda bu sekilde.Dogumdan sonra esim bana karsi iyi sayilirdi yani sarilirdi falan boyle. Neyse 20 gun oncede ilk defa iliskiye girdik. O gunden bu yana daha bi soguduk iyi olcagimiz yere. Illa iliskiye baglamiyorum tabiki. Normal dogum yaptim bir seyimden mi tiksindi ne oldu anlamiyorum. Dogumdan bu yana yataginida ayirdi bebek yatak odasinda benimle yatiyo uykusuzluga dayanamiyo diye ben de lohusayim bir sey demedim. Ama artik cok uzadi bu mesele. Kapiyi kitliyip yatiyodu misafirlee coktu diye. Baktim misafir yokken de kitlemeye basladi. Actirdim kapiyi neden kitliyorsun yabanci mi var evde dedim. Soguk geliyo kapi kapanmiyo dedi. Salonun kapisi kapanmiyo cidden simdide kapinin onune sandalye cekiyo. Yani bu soğukluk normal mi acaba. Duzelirmi. Aklima kotu seyler gelmeye baslasi iyice. Kardesinin dugunu var onun stresi falan var ustunde ama iliskimize bu denli nasil yansiyabilirki. Sabrediyorum biraz daha zaman taniyorum ayni odada yatmasi icin. Birde ben bunlari ona anlatsam kavga ederiz biliyorum. Kavga etmeden isin icinden nasil cikarim bilmiyorum. Lutfen yardim edin bana. Olabilir mi boyle seyler evlilikte.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum Sonrası Eşler arası Soğukluk
- Konu Sahibi Koful7
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
Doğumdan sonra herkesin bi müddet ilişkide sıkıntısı olabilir ama ayrı yatmak falan çok saçma.
Baştan yatak ayırmayacaktın. Araya bi soğukluk girince toparlaması zor oluyor. Bende doğum yaptım. sezeryan la eve geldiğim günden itibaren hep birlikte uyuduk. Eşim dikiş ime uyurken dizini vurdu. Sonra ayrı yatalım dikişlerinin zarar gelecek dedi yine kabul etmedim. Birşey olmaz ben biraz daha dikkatli olurum dedim.
Bizimde çocuk olmadan ki cinsel hayatımız daha iyiydi. Çocuk olduktan sonra biraz daha seyreldi. Bende çok düşkün değilim zaten. Sıkıntı etmiyorum.
Bir an önce aynı yatakta yatın. Çocuk için bebek telsizi alın. Uyandığı zaman hemen kalkar yanına gidersiniz. Eşinize korkuyorum yalnız yatamıyorum falan diye duygu sömürüsü yapın umarım işe yarar.
Baştan yatak ayırmayacaktın. Araya bi soğukluk girince toparlaması zor oluyor. Bende doğum yaptım. sezeryan la eve geldiğim günden itibaren hep birlikte uyuduk. Eşim dikiş ime uyurken dizini vurdu. Sonra ayrı yatalım dikişlerinin zarar gelecek dedi yine kabul etmedim. Birşey olmaz ben biraz daha dikkatli olurum dedim.
Bizimde çocuk olmadan ki cinsel hayatımız daha iyiydi. Çocuk olduktan sonra biraz daha seyreldi. Bende çok düşkün değilim zaten. Sıkıntı etmiyorum.
Bir an önce aynı yatakta yatın. Çocuk için bebek telsizi alın. Uyandığı zaman hemen kalkar yanına gidersiniz. Eşinize korkuyorum yalnız yatamıyorum falan diye duygu sömürüsü yapın umarım işe yarar.
- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
Bende sorunlar yasadim ama ilsiki acisindan degil esimlede cinsel veya ozel sorunlarimiz olmadi ama lohisalikta hep ters tepki verdigim den kavgalar cikti aramizda ayrilmaya kadar gittik diyebilirimSelam sevgili hanımlar, sevgili anneler. Benim yaşadıklarımı ve hatta daha ağırlarını yaşayan vardır elbet.Allah yar yardimcimiz olsun hepimizin. Eşimle 1 yıl önce evlendik. 2 ay sonra hamile kaldım. Isteyerek diyebilirim. Hamilelik süresince iliskimiz iyiydi çoğu açıdan. Neyse doğum yaptım 2 ay önce. Çok sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdim Allahim a bin sukur. Kilolarimi da verdim sadece gobegim kaldi biraz. Hani bakimsiz olmadim lohusalik donemimde bile her sabah makyajimi yaptim geceliklerle dolasmasim falan. Yani hep dikkat ettim kendime. Sadece uykusuzluktan oturu halsizligim falan oldu sicaklarda o kadardi. Esime yansittigimda bu sekilde.Dogumdan sonra esim bana karsi iyi sayilirdi yani sarilirdi falan boyle. Neyse 20 gun oncede ilk defa iliskiye girdik. O gunden bu yana daha bi soguduk iyi olcagimiz yere. Illa iliskiye baglamiyorum tabiki. Normal dogum yaptim bir seyimden mi tiksindi ne oldu anlamiyorum. Dogumdan bu yana yataginida ayirdi bebek yatak odasinda benimle yatiyo uykusuzluga dayanamiyo diye ben de lohusayim bir sey demedim. Ama artik cok uzadi bu mesele. Kapiyi kitliyip yatiyodu misafirlee coktu diye. Baktim misafir yokken de kitlemeye basladi. Actirdim kapiyi neden kitliyorsun yabanci mi var evde dedim. Soguk geliyo kapi kapanmiyo dedi. Salonun kapisi kapanmiyo cidden simdide kapinin onune sandalye cekiyo. Yani bu soğukluk normal mi acaba. Duzelirmi. Aklima kotu seyler gelmeye baslasi iyice. Kardesinin dugunu var onun stresi falan var ustunde ama iliskimize bu denli nasil yansiyabilirki. Sabrediyorum biraz daha zaman taniyorum ayni odada yatmasi icin. Birde ben bunlari ona anlatsam kavga ederiz biliyorum. Kavga etmeden isin icinden nasil cikarim bilmiyorum. Lutfen yardim edin bana. Olabilir mi boyle seyler evlilikte.
Ayri yatma olayi mantiksiz bence esim annen gitsin ben senle yatmayi ozledim demisti bana hatta
sana tavsiyem otur konus esinle neden diye sor cunku konusmazsan sorun icinde dahada buyur gider icine ata atakafanda olayi buyutursun iyice bi aksam esin geldiginde isten bebisini uyutal karsina sor scikca benimi begenmiyosun yoksa baska bi sorunmu var de normal dogumdan neden tiksinsinki dimi
Rabbim dua et bebisin icin ailen icin insaallah duzelir
Ya ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
B3nim tavsiyemxgeciktirme h3men konus cunku sende bnm gibisin icinde kuruyosun olayi buyur iyiceYa ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
Dedigin gibi uykusuz olduunuda dusunuyo olanilir uzm3 kendini sakin bebisin var emziriyosun :)
merhaba,
soğukluğu iyi bilrim, şuan bende o dönemdeyim.. çocuğumuz olalı 3,5 sene oldu ama 5 yıldır ananesinin evinde kaldık, yanı evde hep ikimizden başka biri daha ,hatta kayınvalidem de vardı. biz soğıumayalım da km soğusun.. ? çok olaylar oldu, ev ev üstüne idi sonuçta. 2 aydır daha yeni kendi evimize çıktık ama toparlanamıyoruz, çok dert ediyorum ama gururumdan belli etmiyor,burnum havada geziyorum. çok boşanma konularını bile konuştuk ama çocuk için geri adım attık.. Benim eşimden tek istediğim şey oldu,mal mülk ,para değil, tek şey, sevgini fiilen belli et bana,yer mekan farketmeksizin. Ama o, sadece yatakta belli eden biri. Bu bana itici geliyor, ihtiyaç için, o anki hormonal gazla dediğini sanıyorum. Sosyal medya kötü örnek oluyor bizlere, biliyoum ordaki gülüşlerin, anlık pozların çoğu sahte ama niye benimde kocam dişarda bana sarılmasın ya?kocam değil mi? niye ben sarmaş dolaş olanlara imrenerek bakayım, niye dul kadın gibi yani? Ama anlatamıyorum bunu eşime..Ailesi ve ben arasında gel git yaşıyor.. Aynı ev olayı çok yıprattı biizi toparlanamyoruz,2 aydır kendi evimizdeyiz artık ama gel gör ki, bir elin 5 parmağını geçmez ilişki saysısı bu süre içinde.. sen dertliiiiiii, ben senden dertli kardeş (((
soğukluğu iyi bilrim, şuan bende o dönemdeyim.. çocuğumuz olalı 3,5 sene oldu ama 5 yıldır ananesinin evinde kaldık, yanı evde hep ikimizden başka biri daha ,hatta kayınvalidem de vardı. biz soğıumayalım da km soğusun.. ? çok olaylar oldu, ev ev üstüne idi sonuçta. 2 aydır daha yeni kendi evimize çıktık ama toparlanamıyoruz, çok dert ediyorum ama gururumdan belli etmiyor,burnum havada geziyorum. çok boşanma konularını bile konuştuk ama çocuk için geri adım attık.. Benim eşimden tek istediğim şey oldu,mal mülk ,para değil, tek şey, sevgini fiilen belli et bana,yer mekan farketmeksizin. Ama o, sadece yatakta belli eden biri. Bu bana itici geliyor, ihtiyaç için, o anki hormonal gazla dediğini sanıyorum. Sosyal medya kötü örnek oluyor bizlere, biliyoum ordaki gülüşlerin, anlık pozların çoğu sahte ama niye benimde kocam dişarda bana sarılmasın ya?kocam değil mi? niye ben sarmaş dolaş olanlara imrenerek bakayım, niye dul kadın gibi yani? Ama anlatamıyorum bunu eşime..Ailesi ve ben arasında gel git yaşıyor.. Aynı ev olayı çok yıprattı biizi toparlanamyoruz,2 aydır kendi evimizdeyiz artık ama gel gör ki, bir elin 5 parmağını geçmez ilişki saysısı bu süre içinde.. sen dertliiiiiii, ben senden dertli kardeş (((
- 2 Kasım 2017
- 155
- 128
- 53
Konuştun mu merak ettim şu an bende aynı durumdayım 1 yıldır evliyiz ve bebeğim 2 aylık ben bi kaç kere konuştum kavga çıktı nerden çıkarıyosun gibi deli muamelesi .yani nerden çıkarabilirim görüyorum hal ve hareketlerini hala aynı nasıl dvranmam gerektiğini bilmiyorum gerçektenYa ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
- 6 Ocak 2014
- 98
- 62
- 88
- 34
6 ay önce bende doğum yaptım,eşim sabaları işe gidiyor gece bebeğin sesinden uyuyamıyor diye o da bi müddet salonda yattı. Hatta bunu ben istedim. Ama bebek 20gün sonra yine beraber yatmaya başladık kapı kitleme yada herhangi bir sorunda olmadı. Eşimin ilgiside eskisinden daha çoktu. Çayımı bile ayağıma getirirdi,seninki niye böyle yapmış anlamadım. Kardeşinin düğün stresi falan bahane. Ne kadar stres yaşarsan yaşa ilişkine bu denli yansıtmak bence gereksiz ve saçma. Eşler zor günlerde birbirlerine daha sıkı kenetlenmeli bence uzaklaşmalı değil.
- 12 Kasım 2016
- 785
- 851
- 23
1.cisi asla ve asla eşime kus olsakta doğum yapmış olsaMDA bende yeni anneyim buarada 2 aylik bebeğim bu dönemleri geçirdim ama benden ayrı yatma heleki başka odada yatmasina izin vermem . Bu evlilikte çok ufak gibi görünen çok büyük bir ayrıntı buna ses cikarmayarak çok büyük hata etmişsiniz. Ben sadece ilk hafta ayrı yattım onadada eşim benim yn trafima ytak kurdu orda yattı . Lütfen bu duruma el koyun ve hcbizaman yatağınızi ayırmayın benim düşüncem bu sebebi ne olursa olsun ..
- 17 Ekim 2017
- 55
- 278
- 8
- 30
Baxen bu tur sorunlar olabilir cnm ama biran once birlikte yatmaya baslayin bende dogum yaptigimda ayri yattim esimle ama bir hafta ve ayri odada degl yanima yatak yapipta bebegn sesini bn duyamazsam beraber bakalim bizim bebegimiz nasilsa diye ayri odaya gitmek isyemedi zamanla duzelir cnm siz beraber yatmaya baslayin
- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
Ya ben lohusaliat bir sknti yasamadim. Ilk 1 hafta dikis mikis kalabalik derilmistim. Sonra moral olarak hep iyiydim. Cinsel acidan da simdiye kadar bir sey yasamadim. Simdi neden boyle oldu anlamiyorum. Arada gonderme yapiyo bana bebegi severken ne guzel sey yaptik falan diyo. Yanian oturuyorum makyaj yapip susleniyorum falan gecen aksam etrafimda dolandi dolandi geldi sacimdan optu Kendime dikkat edicem bakalim cocuk 3 ayini doldursun olmazsa konusucam.Benim istemedigimi yorgun oldugumu mu dusunuyo acaba Ya aslinda uykusuzluga gelemedigini biliyorun ayri yatmak icin onu diyecegine eminim. Cocuk az buyusun izin vermem. Dun gece 3 ten sonra bebek sabah 9 a kadar uyumadi mesela. Odada uyuyan biri olsa rahat olmayabilir. Avutuyorum iste ben de kendimi sacma sacma bu kadinlarin derdi bitmiyormus gercekten
Çok zor ya Allah kolaylık versin..