• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası eşinizle aranız nasıl?

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
621
41
İçel Mersin
kızlar cinsel anlamda sormuyorum....
daha mı çok kavga ediyoruz?
yoksa bebeğin eve gelmesiyle daha da mı yakınlaşıldı?
ya da iki ayrı kutup mu olduk?
paylaşalım....

doğum yapalı 3 ay olacak nerdeyse.kaydirigubbakcemile4
bebek daha da yaklaştırdı bizi birbirimize.Şeniz

vallahi tekm kelimeyle felaketiz. ben çok sinirliyim oda tahamülsüz bebek yetiştirme konusunda bile anlaşamaz olduk doğumdan önce çok iyiydik.

doğumdan önce aramız çok iyiydi ama bana bu kadar yardımcı olacağını sanmıyordum hamileyken şimdi çok daha iyiyiz

bizde çok yakınlaştık bebeğimizi severken bile gözleri doluyor sonra bana bakıyor böyle bi süperiz yani :))) tadını çıkarın kızlar valla büyüdükçe dertleri de büyüyor diyor büyükler bari biraz sefasını sürelim :))) 5 ay oldu anlayışlı ve yardımcıydı şimdi süper anlayışlı ve süper yardımcı oldu allah nazarlardan korusun :)

benim bebeğim 4 aylık oldu ve hala ilk günkü gibiyiz yani hiç bişi değişmedi diyebilirim sadece biraz daha az ilgelenebiliyoruz birbirimizle yni bebiş uyudukça hemen yanyana geliyoruz eşim ALLAHA ŞÜKÜR ilk tanıdığım gün nasılsa hala öyle hatta daha da iyi

biz de çok iyiyiz çok şükür kızımı 2.5 aylık.. ama ben ayrıyım eşimden 8 haftam dolunca göreve başladım eş durumunu bekliyorum eşim için çok üzülüyorum..

ama evde beraberken. hele de buraya geleceğimiz gnler yaklaşınca.. bi gece kız uyanır gibi oldu.. uyandımı ne dedim ve ben uykuya daldım..bi uyandım ne kız var ortada ne de kocacım.. almış kızı gitmiş oturma odasına ayağında sallıyor.. bakakaldım öyle.. duygulanmamak ağlamamak mümkün değildiki.. (ah ahh burdan nimet çubukçuya sesleniyorum dermişim neyse yeri değil.. ama ayırma benim minnacık kızımı babasından :( )

neyseki bayrama gelecek yanımıza.. iple çekiyorum

kızımın gelmesiyle tam bir aile olduk ve hersey dahada güzelleşti.benım eşimde bana her konuda yardımcı olur
cocuk evin neşeşi

cnm benim şimdi de buna mı sardırdın.dur bende yazayım bari...mert'e karşı sevgiler anlayışlar şelale ....bana karşı da git-gel modunda.ne zaman anlayışlı olacak ne zman saçma sapan bişeye kapris yapacak kestiremiyorum.zaten doğumdan sonra da benim yerime o girmişti lohusalık depresyonuna.sen biliyosun da.okuyacaklar için yazayım dedim...:)))

walla ikimizde eskiden sinirliydik altan alan olmuyordu:)) E bebek geldıgınden beriii:))) kendımızı unuttuk onunla ugrasıyoruz:)))bir tane dahamı yapsak ne hahaha

biz birbirimize daha az vakit ayırır olduk. onla fazla ilgilnememem eşimi biraz sinirli yapmıştı. bende bebekten dolayı çok yoruluyorum ve aksine ben ilgi alaka sevkat istiyordum. konuşmak lazım işte. sadece sitem etmek,davranışlarımdan anlasın demekle olmuyor. anlamıyor erkekler. derdin neyse direk söyliceksin...

cnm benim şimdi de buna mı sardırdın.dur bende yazayım bari...mert'e karşı sevgiler anlayışlar şelale ....bana karşı da git-gel modunda.ne zaman anlayışlı olacak ne zman saçma sapan bişeye kapris yapacak kestiremiyorum.zaten doğumdan sonra da benim yerime o girmişti lohusalık depresyonuna.sen biliyosun da.okuyacaklar için yazayım dedim...:)))

biliyorum tatlım biliyorum... ya sardırmak değilde merak diyelim :)))) kafama taktığım bi konu değil ama bizimle aynı durumda insanlar olduğunu bilmek rahatlatıyor.. insanların yarısı bebekle beraber biraz karışık sanırım bizim gibi...:emir_bebek:

Back