Doğum sonrası eşimle cinsel isteksizlik sorunu

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
mrb arkadaşlar 2 ay önce doğum yaptım yaklaşık 2-3 aydır eşimle ilişkiye girmiyorum. Sezeryan doğum yaptım bu arada anca toparlandım . Bir isteksizlik mevcut. eşimde artık isteksiz olduğunu beni artık yatak arkadaşı olarak gördüğünü söyld. Zamana bırakcaz falan dediVe bu beni çok kırdı. Me yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum

Biraz daha zaman verin kendinize bizimde öyle olmuştu erkekler bebek gelınce eşlerı anne olunca onları kutsal varlık gıbı görüyorlar heralde lohusa sendromundan onlarda zor cıkıyor biraz sabredın geçecek normale dönersınız yakında

Bizimki ondan değil gibi sankii bn isteksizliğimden dolayı artık eşimdede isteksizlik olmuş öyle diyor

Reactions: sub
Sabirli ol her erkek dogu mdan sonra anne den uzak duru hem cocuk bakimi hemde annenin kitsalginin yikilmamasi icin bunu bir tabu oldugunu ve kesunlikle 3 ay anneye yakin lasma olmamasi icin caba cabaetigini okumustum artik bizim erkeklerimiz de buna uyuyor zannedersem cunki cogunluk bu

Hım bilmiyorum umarım öyledir yoksa bu sorun nasıl çözülür bilmiyrum ikimzdende bir adım yok şuan

Daha iki ay önce doğum yapmışsınız
Bunun 40 günü zaten loğusalıktı kanamaydı iptal.
İki üç aydır ilişkiye girmiyoruz dediğine göre doğuma kadar sürmüş ilişkileriniz
Eeee bu ne acele?

Valla bende bi acele yok eşimde var bn isteksiz oldukça oda olmuş

Olabilir bendede olmuştu.geri ısıtmasida sizin elinizde.dogum yaptım diye salmayın kendinizi.kilonuza ,temizliginize ,giyiminize dikkat edin .bakin nasil oluyor .uzaklastikca dahada sogursunuz hem esiniz hem kendiniz.

Bence erkekler doğumdan sonra kadından bekliyorlar. Bence sizin elinizde tekrar eskiye dönmek. Tabi sizinde öncelikle hazır olmanız gerek

Son düzenleme:
Ara açıldıkça soğukluk artıyor. Karşılıklı özverili olun bir yerden başlamak lazım

Yavaş yavaş düzelirsiniz benim eşimde çok isteksizdi 3 ay kadar ama bir kere oldu devamı geldi. Onlar bizden daha çok lohusalık yaşıyor.. doğum yapan biziz depresyona giren onlar anlamadım valla..

Bence giyin suslen özel bir ortam yap istekli olduğunu onu isdedigini ozledigini söyle yoksa birbirinizden sogursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…