- 7 Aralık 2021
- 6
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi tuba karaaslan
-
Evet bende araştırdım ve o herbalifeların içerisinde yüksek oranda kafein bulunuyor. Bunu googlea yazarakta çok rahat öğrenebilirsiniz. Hangi emziren anneye kafein öneriliyor acaba ? Kimse kimseyi kandırmasın. Hiç bir doktor bunu tavsiye etmez eğer ki ediyorsa doktorluğundan şüphe etmek lazım. İnsanları da lütfen yanlış yönlendirmeyin.Ben yeterince arastirdim zaten konuyu doktor bile sknti gormedikten sonra asil siz bilemediginiz seyler hakkinda yorum yapmayin ben fayda gordum onu anlatttim herkes arastirmakta ozgur
Hanımefendi ben gayet bildiğim bir konu hakkında yorum yaptım. Sağlıklı beslenerek kilo verilebilecekken, içeriğinin ne olduğuna tam olarak emin olmadığınız ürünleri, özellikle emziren annelere hiç önermemeniz gerekiyor.Ben yeterince arastirdim zaten konuyu doktor bile sknti gormedikten sonra asil siz bilemediginiz seyler hakkinda yorum yapmayin ben fayda gordum onu anlatttim herkes arastirmakta ozgur
Bebeğiniz yüksek oranda kafein aldı. İleride bunun etkisini inşallah görmezsiniz. Bunu başarı olarak isimlendirmenizde ayrı bi ironi. Sizinki de şu an bilgi kirliliği. Doğum sonrası kilo vermek isteyen bir çok anne var ve sizin bu yazdıklarınızı okuyup inanıp sağlığına zarar vereceklericinde olanlar ztn paketinde yaziyo gizli sakli birsey yok bakar arastirirsiniz intde bilgi krliligi her turlu insan ve yorum var yonlendirme olarak degil yine bu platformda kullananlara okudum ve emzirirkenki caresizligimi sonrasinda basarimi paylasmak istedim
Zararlı şeyleri yememeye dikkat ediyoruz hanımefendi zatenEmzirirken hic bisey icmeyin yemeyin o halde hali hazirda paketli satilan hersey zararli veya ilaclarda ayni sekilde Allah akil vermis herkes arastirip neye inanacagini bulabilir benim icim rahat iyi gunler
Nasıl heyecanla açtım mesajı. Zira benimde vermem gereken 15 kilom var. Ama böyle ürünlerle olmaz kiii. Hemde yasak reklam yapmakMerhabalar 31 yasindayim yakin zamanda doğum yaptim hic almadigim kadar kilo aldim emzirirken ve hangi diyetisyene gittiysem 6 aydan once diyet yaptirmadi daha sonra biri araciligiyla herbalife kullanmaya basladim maratonlara katildim iki bucuk ayda 15 kilo verdim gecen gun antikor testim cok yuksek cikti cok dincim saglikliyim herkese tavsiye ediyorum bu konuda konusmak isterseniz yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?